Til toppen

Purasana LATTE Cacao Maca 120g

Varenummer: N36514
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Purasana

ink. mva.

  • 100% plantebasert
  • Raskt og enkelt å lage kakao maca latte
  • Nydelig smak og uten tilsatt sukker
  • Kan drikkes kaldt eller varmt

Purasana Latte Cacao Maca er et spennende og sunt alternativ til vanlig kaffe latte. En smakfull latte som gir deg et supermat-løft hele dagen. Kakao er rik på antioksidanter, sink og magnesium. Macapulver er en naturlig kilde til blant annet kalsium og jern. Maca bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst (ved inntak av 1,5 - 3 gram per dag).

Kakao, gummi arabicum* FibregumTM, glutenfri blanding av mais*, ris* og hirse*, maca, kanel*, himalayasalt.
*økologisk landbruk

Bland 5g latte pulver med 200ml melk eller plantebasert drikke. Rør rask rundt, og vipps så har du en velsmakende latte på 1-2-3.

Cacao powder, økologisk og raw 200g Pulver

Økologisk og raw kakaopulver fra Purasana. Dette kakaopulveret er fremstilt uten oppvarming fra frøene til Theobroma-kakaotreet, et eviggrønt tre som vokser i det tropiske klimaet i Peru. Kakao er naturlig rik på næringsstoffer, og ikke minst viktige plantenæringstoffer. Økologisk og raw Kakao er rik på jern, kalium, kalsium, fosfor, magnesium, sink og kobber.
N32639
Nyhet

Purasana LATTE Ashwagandha Kanel 120g

Purasana LATTE med Ashwagandha og Kanel er et spennende og sunt kaffealternativ. Ashwagandha er et adaptogen som kan hjelpe kroppen å takle stress i perioder. Nydelig kombinasjon med kanel gir en deilig smak.
N36517
Nyhet

Purasana LATTE Matcha Moringa 120g

Purasana matcha og moringa latte er et deilig, sunt alternativ til kaffe? Da er Purasana matcha og moringa latte perfekt for deg! Smakfull latte som gir deg et supermat-løft. Matcha er laget av finmalt pulver av unge teblader. Matcha hjelper deg å følge deg våken og full av energi. Moringa har et bredt spekter av fytonæringsstoffer.
N36513