Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Rhinodoron nesespray med aloe vera 20ml Nese spray

Varenummer: 899469
EAN: 4001638065085
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: Weleda Hudpleie
ink. mva.
  • Fysiologisk saltløsning og aloe vera 
  • Mot tørr luft
  • Forkjølelse
  • Irriterte slimhinner
Rengjør, fukter, lindrer og pleier neseslimhinnene helt naturlig, uten syntestiske tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Fysiologisk saltløsning, og aloe vera som er kjent for å bevare fuktighet. Brukes mot tørr luft og som hjelp ved forkjølelse, samt under høysnuesesongen ved irriterte slimhinner.
Natriumklorid, kaliumklorid, aloe Vera gelé, vann. 20 ml
Nozoil Original Nesespray 10ml Olje

Nozoil er en nesespray som brukes ved irritasjon i neseslimhinnen og tørr nese. Oljen smører, lindrer og beskytter umiddelbart. Nozoil kan brukes etter bruk av andre nesesprayer om neseslimhinnen har blitt uttørret. Oljen er også egnet for personer som jobber i tørt inne-/utemiljø.

859061
Peppermynteolje, Japansk, eterisk 20ml

Den japanske peppermynteoljen letter, løsner og gir luft ved tett nese. Oljen er beroligende for hals, svelg og stemmebånd, samt understøtter fordøyelsen. Japansk peppermynteolje er en ren eterisk olje, og er utvunnet av japansk peppermynte (Mentha avensis var piperascens). Den ekte japanske peppermynten gror på vulkansk jord og har et enestående høyt innhold av naturlig menthol, mineraler mm. Et must i forkjølelsessesongen!

N30938
Lenker
Min side