Til toppen

Rødkløver, (Trifolium pratense) Økologisk 100g Urt

Varenummer: N35615
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S

ink. mva.

Rødkløver inneholder naturlige planteøstrogener fra naturens side. Urten Rødkløver finnes overalt på enger i Europa, hvor den pryder landskapet med sine vakre karakteristiske lilla blomster. Rødkløver bidrar til en mer behagelig overgangsalder og letter typiske plager i forbindelse med overgangsalderen, som eksempel hetetokter, svette, rastløshet og irritabilitet.

Innhold per døgndose (3-6 ts): 1,5-3 g rødkløver

Ingredienser: Økologisk rødkløver (Trifolium pratense L.) tørket og skåret blad, stengel og blomst.

Lages som te: 1-2 ts urter per kopp kokende vann. Trekketid 5-10 minutter, og siles så i et tefilter.

Anbefalt døgndose: 3 kopper te daglig.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

GPH Rødkløver Fytoøstrogen 30 Kapsler

GPH Rødkløver fra Solaray inneholder 500 mg rødkløver urt med garantert innhold av 8% isoflavoner. Rødkløver er en god kilde til naturlige planteøstrogener, også kalt fytoøstrogener. Isoflavonene danner en viktig undergruppe av fytoøstrogenene og er tillagt betydning for god livskvalitet og velvære i overgangsalderen. Rødkløver styrker leverens avgiftningskapasitet og virker lett vanndrivende, og den kan derfor hjelpe ved uren hud. Kan virke lett avførende.
N32608

Rødkløver 400mg, 120 Kapsler

Rødkløver bidrar til en roligere overgangsalder. Plager i forbindelse med overgangsalder blir lettere, f.eks. hetetokter, svette, rastløshet og irritabilitet. Effekt oppnås ved et daglig inntak av 4 kapsler. Rødkløver inneholder isoflavoner. I tillegg til tørket og pulverisert urt, er produktet tilsatt ekstrakt av samme plante. Dette øker innholdet av virkestoffer og standardiserer innholdet av isoflavoner.
N35105

Rødkløver blomst (Trifolium Pratense) 1000g tørket

Rødkløver er en urt som fins på enger og marker overalt i Europa, hvor den dominerer landskapet med sine smukke lilla blomster. Rødkløver inneholder fra naturens side planteøstrogener.
N34927

Rødkløver blomst (Trifolium Pratense) 100g Urt

Rødkløver er en urt som man finner på enger overalt i Europa, hvor den dominerer landskapet med sine vakre lille fargede blomster. Rødkløver inneholder fra naturens side planteøstrogener.
N33779