Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Rosemary water 100ml

Varenummer: N36542
EAN: 702346007223
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Aqua Oleum
ink. mva.
  • Blomstervannspray til hud, hår og skjegg
  • Luftfrisker
  • 100 % rent og naturlig alkoholfritt 
Blomstervann med rosmarin med den karakteristiske kraftige kamfer- og treaktige duften. Rosmarinvannet kommer i en praktisk sprayflaske og er både forfriskende og velduftende. Blomstervannsprayen kan du bruke i ansikt, hår og kropp. Ideell for normal til fet hud, og som støtte ved kviser. Bruk Rosemary Water daglig som et mildt og skånsomt ansiktsvann/toner. Utmerket til bruk i hår og skjegg, og ypperlig å bruke etter barbering. Rosemary Water fra Aqua Oleum er rent og naturlig, og kan også brukes som en forfriskende og oppkvikkende luftfrisker.

Ingredienser: Rosmarinus officinalis, vann.

Et mildt og skånsomt ansiktsvann/toner til daglig bruk.
Blomstervannsprayen kan brukes til ansikt, hår og kropp. Ideell for normal til fet hud, og støtte ved kviser.
Utmerket for hår eller skjegg. Ypperlig å bruke etter barbering. Kan også brukes som en forfriskende og oppkvikkende luftfrisker.

Forsiktighet: Må ikke brukes innvortes. Unngå kontakt med øynene. Rådfør deg ved graviditet.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lavendel water 100ml

Rent og naturlig blomstervann uten alkohol, med den klassiske, nydelige duften av lavendel. Blomstervannsprayen kan brukes på både ansikt og kropp, og er velduftende og forfriskende. Bruk den som en del av din daglige hudpleierutine, som en toner/ansiktsvann. Lavendel sprayen er fin for alle hudtyper, særlig for sensitiv hud, uren hud, og ved kviser. Blomstervannsprayen virker avkjølende på huden etter soling, og er derfor også fin som en aftersun spray. Helende og støttende. Kan være fin mot lett uro og stress. Fin som romspray ved tørt og varmt inneklima, og som kroppsspray i varmt vær.

N36544
Geranium water 100ml

Geranium blomstervannspray er forfriskende og velduftende spray for både ansikt og kropp. Bruk den gjerne i den daglige hudpleierutinen og som et ansiktsvann. Særlig fin for kombinasjonshud, fet og uren hud. Prøv også Geranium blomstervannsprayen etter soling for lindring, eller bruk den som en lett parfyme. Geranium kan virke balanserende på følelsene. Sprayen med eterisk olje dufter lett roseaktig og er 100% rent, naturlig og alkoholfritt blomstervann.

N36545
Lenker
Min side