Til toppen

Ruis Selolje Omega 3 Extra virgin 100 Kapsler

Varenummer: N22255
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Fettsyrekompleks for god helse! Ruis Omega-3 Selolje er naturlig rik på omega-3, -6, -7 og -9, og har bedre biotilgjengelig­het (opptak), da fettsyrene kommer fra et pattedyr. Selolje er spesielt rik på omega-3 fettsyren DPA som er kjent for å være godt for leddene, samtidig som den kan bedre opptaket av de andre omega-3 fettsyrene DHA og EPA. Ruis Omega-3 Selolje er både fra norsk fangst og norsk produksjon.

Oppgitt innhold per døgndose 2-4 kapsler

Innhold mengde
Omega 3 408 - 815 mg
- hvorav EPA 168 - 336 mg
- hvorav DHA 144 - 288 mg
- hvorav DPA 71 - 142 mg
Omega 6 64 - 128 mg
Omega 7 300 - 599 mg
Omega 9 623 - 1247 mg
   
Ingredienser: Selolje, gelatin, glyserol, aroma, antioksidant (ekstrakter av rosmarin).

 

Anbefalt døgndose voksne: 2 - 4 kapsler
Barn fra 3 år: Halv dose
Anbefales å ta sammen med mat.


Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Ruis Omega-3 Selolje er naturlig rik på de viktige omega-3 fettsyrene EPA, DPA og DHA, som har dokumentert positiv virkning på hjerte, hjerne, immunforsvar og syn. Selolje og morsmelk er en av de få hittil kjente kildene til DPA. Oljen kommer fra en bærekraftig selbestand i det arktiske havområdet Vestisen ved Grønland. Selfangsten er strengt regulert, og fangst, oppbevaring og produksjon skjer etter norske etiske regler godkjent av Fiskeridepartementet og Mattilsynet. Fangstmetoden som utøves skal hindre unødige lidelser for dyret og alle deler av selen brukes, alt fra hud og pels til kjøtt og spekk. Hver batch som produseres , foretas det analyser på kvalitet og miljøgifter. Ruis Omega-3 Selolje ligger lavere enn EUs krav på grenseverdier av forurensning.