Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Sambucol original 120ml

Varenummer: 974741
EAN: 7051441234533
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Healthcare Brands Inter. Ltd
ink. mva.
  • Dokumentert effekt på virus
  • Slimløsende
  • Styrke immunforsvaret
Sambucol® inneholder ekstrakt fra svarthyllbær og Antivirin® med dokumentert effekt på virus. Spesielt gunstig for å styrke immunforsvaret, virke slimløsende og beskytte mot virusinfeksjoner. Antivirin® fester seg til viruset og hindrer det i å penetrere cellene. Sambucol er rik på antioksidanter som kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler og støtte immunforsvaret. Sambucol viste i en klinisk studie at forkjølelsessymptomer ble redusert med fire dager.

Oppgitt innhold per 15-30 ml.

Ingredienser mengde % av RI
Glukosesirup, svarthyllekstrakt, bringebærekstrakt, surhetsregulerende middel (sitronsyre) og naturlig aroma.    
Svarthyllbærjuice 5,7-11,4 mg  

 

Sambucol tar du i alle perioder når du ønsker å styrke immunforsvaret ditt. Studier har også vist at inntak av Sambucol kan lindre og forkorte perioder når man har symptomer på forkjølelse eller influensa.

Dosering ekstrakt:
Anbefalt bruk for voksne:
Som kur: 1 ss 4 ganger dgl.
Som kosttilskudd: 1 ss dgl.

Anbefalt bruk for barn under 12 år:
Som kur: 1 ss 2 ganger dgl.
Som kosttilskudd: 1ts. dgl.

Kan også brukes til barn ved å tynne ut med vann. Barn kan ta Sambucol miksturer fra 3-års alder. Riktig dosering finner du på pakken.

1 ss (spiseskje) = 10ml
1 ts (teskje) = 5ml

De som har sensitiv mage kan få litt ubehag dersom de blander Sambucol og melk.Det anbefales derfor ikke å spise melkeprodukter en ½ time før eller etter inntak av Sambucol.

Sambucol Active Defense inneholder sink og vitamin C. I eller store mengder disse har blitt rapportert å forårsake halsbrann. Forutsatt at den anbefalte daglige dose er overholdt, så bør ikke Sambucol Active Defense føre til halsbrann.

Kosttilskudd må ikke erstatte et balansert og variert kosthold eller en sunn livsstil.
Døgndosen bør ikke overskrides.
Gravide og ammende bør kun benytte produktet i samråd med lege.

Inneholder glukosesirup og anbefales derfor ikke til diabetikere.
Virkningen av svarte hyllebærs effekt på immunforsvaret var bakgrunnen for at virologen Dr. Madeleine Mumcuoglu startet forskning på dette området. Svarte hyllebær (Sambucus nigra) er en av naturens rikeste kilder til antocyaner og blant de mest potente antioksidantkilder. Arbeidet resulterte i en ekstrakt fra svarte hyllebær: AntiVirin®. Denne ekstrakten har en unik formulering og utvinningsprosess som bevarer og maksimerer bærenes naturlige forekommende helsemessige fordeler. Flere studier fulgte, både in-vitro og etterhvert også flere kliniske studier med dobbelt blinde placebokontrollerte grupper.
Frøy Svarthyll 200ml

Frøy Svarthyll er konsentrert økologisk saft av svarthyll, Sambucus nigra, som bidrar til å opprettholde normalt immunforsvar. Saften er vakuuminndampet og ikke tilsatt sukker eller tilsetningsstoffer.

N35322
SHIFT Defence 30 Tabletter

Defence fra SHIFT kombinerer flere botanicals som har en stimulerende og aktiverende effekt på immunforsvaret. Defence er sammensatt av kraftige ekstrakter fra chaga, reishi, Wellmune betaglukaner og svarthyll. Hver for seg bidrar de til å styrke og trene immunforsvaret.  Sammen er de et tilskudd som bidrar til å opprettholde helsen og sørger for at immunforsvaret fungerer som det skal, særlig i perioder av året hvor man er utsatt for bakterier og virus.  Tidligere navn: SuperDefence

884397
Sambucus Force 100 Kapsler

Svarthyllbærekstrakt og solhatt i én kapsel. Kan bidra til å opprettholde normal funksjon i immunforsvaret. Brukes ved forkjølelsessymptomer. Bær fra svarthyll inneholder flavonoider.

997098
Sambucol active defense 15 Brusetabletter

Sambucol Active Defence brusetabletter innholder svarthyll (Sambucus nigra L) og er også tilsatt C-vitamin og sink. Vitamin C og sink bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt beskyttelse av kroppens celler mot oksidativt stress (antioksidant).

N33608
Sambucol Immuno Forte 120ml

Sambucol Immuno Forte støtter immunsystemet. Sambucol Immuno Forte inneholder Svarthyll, vitamin C og sink som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

N34363
Lenker
Min side