Til toppen

San Biota Ecologic+ Barrier 100g Pulver

Varenummer: N33480
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Holum Consulting

ink. mva.

San Biota Ecologic+ Barrier er et bredpektret tilskudd med melkesyrebakterier. Produktet er utviklet med det spesifikke formål å styrke tarmveggenes barrierefunksjon. Tarmens barrierefunksjon kan påvirkes av mange faktorer, som for eksempel sukker, stress og kjemiske stoffer. San Biota Ecologic+ Barrier er utviklet i samarbeid med Wageningen Universitet og Hospital Gelderse Vallei i Ede, Nederland. Total antall levedyktig celletall: 2,5 milliarder per gram pulver.

 

Ingredienser mengde % av RI
Maisstivelse, maltodextrin, vegetabilsk protein, bakteriestammer (MILK), kaliumklorid, Magnesiumsulfat, Mangansulfat.    
Bakteriestammer: B. bifidum W23, B. lactis W52, L. acidophilus W37, L. brevis W63, L. casei W56, L. salivarius W24, L. lactis W19, L. lactis W58.    

 

Anbefalt døgndose: Løs opp 2 gram (1 ts) pulver i et glass lunkent vann og la stå i 10 minutter. Rør godt om før du drikker. Bruk to ganger daglig helst på tom mage – om morgenen eller før sengetid. Daglig dose på 4 gram inneholder 10 milliarder bakterier.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte balansert og variert kost. Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

SanBiotas probiotikapulver inneholder tørkede tarmbakterier som skal gjenopplives ved å tilføres vann. Bakteriene i SanBiota probiotika blir tørket (dehydrert) i sin mest aktive livsfase. Når de blir vekket til live (rehydrert) fortsetter de sin naturlige vekstfase. SanBiota er også tilsatt prebiotika, som er 'mat' til bakteriene gjennom fordøyelseskanalen, slik at de fortsetter å vokse og fester seg til tarmens slimhinne.

Mindlinx 60 Kapsler

BioCare Mindlinx er en unik kombinasjon av høypotent probiotika og glutamin (L-glutamin). Mindlinx består av 8 milliarder levende humane LAB4-bakterier per kapsel. Disse er kjent for å ha god overlevelsesevne i magesyre og koloniserer seg i tarmen. 
876195

Probiotic Tarm, 80 milliarder 30 Vegkapsler

East Park™ PROBIOTIC TARM har en høykonsentrert blanding av melkesyrebakterier fra 11 stammer, Acidophilus og Lactobacillus sammen med East Park™Bacillus Subtilis. East Park™Bacillus Subtilis er en melkesyrebakterie i sporeform som har en sterk overlevelsesevne. Den aktiveres og formerer seg raskt i tarmsystemet. Den påvirker også de andre gode tarmbakteriene til å formere seg raskere. East Park™Bacillus Subtilis hjelper til med å danne epitelceller og dermed styrke slimhinnene i tarmen. 
N34808

Probiozym 60 Kapsler

Et probiotisk produkt for proteinintoleranse og forstyrret tarmflora. Inneholder 4 forskjellige bakteriestammer, hvorav to har høye nivåer av peptidaser, som er enzymer som kan bryte ned patogene peptider fra kasein og gluten. Stammene har god evne til å feste seg til slimhinnen.
N24021

Udo´s Choice melkesyrebakterier, Super 8 intensivkur 30 Kapsler

Bredspektret intensivkur for å gjenopprette balanse i tarmfloraen. 8 ulike bakteriestammer, spesielt høy konsentrasjon av L. Acidophilus. 42 milliarder aktive celler per kapsel ved produksjon, og garantert 15 milliarder ved utløpsdato.
914567