Til toppen

Shaker Plantforce Synergy med logo 400ml

Varenummer: N34578
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr

ink. mva.

Plantforce Synergy shaker er den perfekte shakerflaske. Shakeren har en patentert Blenderball som er en trådball i stål som sørger for at ingrediensene blandes godt sammen og hindrer klumper. Superpraktisk flaske å ta med deg på skole, jobb, trening, tur eller hvor som helst. Flasken har et godt lokk så du slipper søl, og kan ha shakeren direkte i veske/sekk uten å uroe deg for lekkasje. Flasken er BPA-fri og kan trygt vaskes i oppvaskmaskin.

Hell i shakeren og rist løs!

Si 'farvel' til klumpete protein shakes og si 'hei' til glatte, gode drikker. Blenderbottle sitt patenterte blandesystem bruker BlenderBall® wire whisk fins bare i BlenderBottle® brand shakere - Slik blandes selv de tykkeste ingrediensene mens du rister.

BlenderBottle shakeren kan også brukes til å blande eggerøre, pannkakerøre, omeletter, salat dressinger, sauser.

Ingen bekymringerBlenderBottle®-shakerene er laget av kun høyeste kvalitet, og har alltid vært-BPA og ftalatfri.Integrert med StayOpen ™ flip-hetten, den justerbare bæresløyfen frigir hendene dine og gir deg et praktisk sted å feste nøklene f.eks.Den klassiske skruen på lokket og det sikre flip-lokket hindrer søl. Trykk ned flip-lokket så du hører et 'klikk', og du er klar.BlenderBottle flaskene står for kvalitet og er den bestselgende shakeren på markedet.

Ingrediensermengde% av RI