Til toppen

Shampoo bar Orange & Cinnamon 50g

Varenummer: N36099
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Green Frog

ink. mva.

 • Myk og skånsom 
 • Sertifisert vegansk
 • 96% naturlige ingredienser

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, appelsin, kanel og sedertreolje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.

Ingredienser (INCI): Sodium Coco Sulphate, Glycerin, Heilanthus Annus (sunflower) Seed Oil, Citric Acid, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernal Oil, Camelia Japonica Seed Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Parfum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Theobroma Cocoa(cocoa) Seed Butter, Aloe Yahjyu Matsu Ekisu, Tocopherol, CI 19140

Slik bruker du Shampoo bar:

 1. Fukt håret
 2. Gni shamposåpestykket mellom hendene eller over håret for å lage skum
 3. Masser inn i håret
 4. Skyll godt
 • Plastfri
 • 100% nedbrytbart avfall
 • Ingen kjemikalier
 • Uten parabener, SLS, ALS
 • Fri for palmeolje

Hårsåpe med kamille, økologisk 100g Håndlaget såpe

Såpe til hårvask med kamille og bukkehornsfrø. Bidra til å bruke færre plastflasker ved å bruke denne hårsåpen! Gjør det for miljøet og ditt eget velvære. Såpen inneholder kun naturlige ingredienser og er laget med omtanke. Alle såpene fra Sæbeverkstedet er håndlaget. Såpene fremstilles etter kaldprosessmetoden, en enkel prosess som skåner miljø og materialer. Såpene har et høyt innhold av naturlig glyserin, samt et visst innhold av uforsåpet olje, som gjør såpene mindre uttørrende enn mange ind
N35180

Shampoo Bar - Original 65g

Håndlaget shampo-bar laget av 100% naturlig planteoljer fra bl.a. Ricinus, kokos, oliven og sheasmør. Shampooen er helt plastfri, den er mild og allergivennlig. Passer godt til sensitiv hodebunn.
N35691

Shampoo Bar - Rosmarin & Brennesle 65g

Håndlaget shampoo bar fremstilt av 100% naturlige planteoljer som gir næring til både hår og hodebunn. Sjampobaren inneholder også eteriske oljer: Rosmarin stimulerer hårrøttene og blodsirkulasjonen i hodebunnen, og motvirker hårtap og flass. Brennesle revitaliserer og etterlater håret skinnende og mykt. Produktet er plastfritt og innpakket i strie med etikett av steinpapir. Inneholder ikke parabener, tensider, sulfater, parfymer eller syntetiske tilsetningsstoffer.
N35692
Nyhet

Shampoo bar Argan & Jasmine 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, jasmin og argan olje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36100

Shampoo bar Argan & Rose 50g

GreenFrog Botanic har laget en miljøvennlig og fuktighetsgivende sjampobar med aloe vera, rose og argan olje. Sjampobaren skummer ekstra godt og dufter himmelsk. I tillegg er den skånsom mot håret og basert på naturlige ingredienser. Den er sertifisert vegansk og er totalt nedbrytbar uten noen kjemikalier eller parabener.
N36101