Til toppen

Shift Calm 30 Tabletter

Varenummer: 928749
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Shift

ink. mva.

  • Berolige sinnet og takle stress
  • Stimulere til glede og oppstemthet
  • Konsentrasjon og hukommelse

SHIFT Calm består av en kombinasjon av fire potente biologiske plantematerialer. Soppen reishi, og urtene safran, melisse og Mucuna pruriens (juckbohn). Hver for seg har de egenskaper som bidrar til den gode forenede effekten, takle stress, berolige sinnet og stimulere til glede og oppstemthet. Disse vil også kunne gi en positiv effekt på konsentrasjonen og hukommelsen. Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte slik at Calm skal gi samme gode effekt hver gang.  Tidligere navn: SuperCalm

Reishi ekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), Mucuna Pruriens (juckbohne ekstrakt), Melisse ekstrakt (Melissa officinalis), inulin, fortykningsmiddel; cellulose, safran ekstrakt (Crocus sativus.), antiklumpemiddel: silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose.

Innhold per tablett:

Ingredienser mengde  
Reishi ekstrakt (standardisert) 400 mg  
Mucuna pruriens (standardisert) 

300 mg

 
Melisse ekstrakt (standardisert) 300 mg  
Safran ekstrakt  30 mg  

 

Anbefalt daglig dosering: 1 tablett.

Skal ikke brukes av gravide og ammende.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

SuperCalm er satt sammen av kraftige ekstrakter fra Reishi, Mucuna Pruriens (Velvet Bean eller Juckbohne), Melisse og Safran. Beroliger og motvirker stress. Virker samtidig stimulerende og skjerper sinnets evne til fokus og konsentrasjon.

Avena sativa 50ml

Avena Sativa er fremstilt av frisk, grønn havre som er rik på vitamin B, ulike mineraler, fett- og slimstoffer. Lenge vært brukt som lettere beroligende middel både til voksne og barn. Tradisjonelt vært brukt mot lettere søvnproblemer, lett nedtrykthet, eksamensstress og ved nikotinavvenning.
851491

Nervidix 48 Tabletter

Supernature Nervidix er et kosttilskudd som er fint for nervesystemet. Supernature Nervidix er et norskprodusert urtetilskudd som er fin å bruke ved lett uro. Nervidix er et fullverdig B-vitaminkompleks, og inneholder også mineralene magnesium, sink og mangan, i tillegg til urter og blomsteressenser. Innholdet av vitaminer og mineraler i Supernature Nervidix bidrar til normal psykologisk funksjon, kognitiv funksjon og motvirker tretthet og utmattelse. Nervidix kan anbefales i en stressende perio
N33526

Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Virker beroligende og kan dempe mild uro, nervøsitet og stress. Kan også lette innsovning når opplagret stress og indre uro hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.
095735

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410