Til toppen

Shift Calm 30 Tabletter

Varenummer: 928749
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Shift

ink. mva.

  • Berolige sinnet og takle stress
  • Stimulere til glede og oppstemthet
  • Konsentrasjon og hukommelse

SHIFT Calm består av en kombinasjon av fire potente biologiske plantematerialer. Grønn te ekstrakt, og urtene safran, melisse og Mucuna pruriens (Juckbohn). Hver for seg har de egenskaper som bidrar til den gode forenede effekten, takle stress, berolige sinnet og gi en avslappet følelse og ro. Disse vil også kunne gi en positiv effekt på konsentrasjonen. Tidligere navn: SuperCalm

Juckbohneekstrakt (Mucuna pruriens), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, inulin), sitronmelisseekstrakt (Melissa officinalis), grønn te-ekstrakt (Camellia sinensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsiumfosfat, mellomlange triglyserider fra kokosnøtt), safranekstrakt (Crocus sativus), overflatebehandlingsmiddel (hypromellose, glyserol.

Innhold per anbefalte døgndose 1 tablett:

Ingredienser mengde  
Juckbohneekstrakt UMucuna pruriens)  400 mg  
Sitronmelisseekstrakt

200 mg

 
Grønn te ekstrakt 125 mg  
Safran ekstrakt  30 mg  

 

Anbefalt daglig dosering: 1 tablett.

Skal ikke brukes av gravide og ammende.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

BEROLIGENDE BOTANISKE EKSTRAKTER
Melisse (sitronmelisse) har et høyt innhold av eteriske oljer og virker beroligende og flott ved lettere søvnbesvær. Melisse har vært brukt i lang tid for sine gode egenskaper som et beroligende middel.

Safranekstraktet i SHIFT™ Calm er rik på crocin og safranal. Dette er stoffer i safran som har vært ansett for å påvirke kropp og hode til avslapping, og virke positivt på humøret. Derfor har disse stoffene vært gjenstand for en rekke studier.

GRØNN TE MED INNHOLD AV L-THEANIN
Grønn te (Camellia sinensis) er kjent for å være beroligende og redusere stress. Grønn te er rik på aminosyren L-theanin. L-theanin har vist å kunne krysse blod-hjerne barrieren, hvor det kan påvirke og binder seg til glutamat-reseptorer. Ved å gjøre dette kan L-theanin hindre at glutamat får bundet seg til reseptorer og man kan dermed dempe stressreaksjoner og angst-følelse. I tillegg kan L-theanin stimulere til utskillelse av hjernesignaler som gir en følelse av ro og velvære, noe som kan bidra til lavere blodtrykk og lavere puls i stressende situasjoner.

MUCUNA PRURIENS OG L-DOPA
Mucuna pruriens, også kjent som Juckbohne eller fløyelsbønne har et naturlig innhold av l-levodpoa (l-dopa). Dette er en av få stoffer som kan krysse blod-hjernebarrieren og føre til økt utskillelse av dopamin. Dopamin er en signalsubstans som er viktig for hjernens belønnings – og motivasjonssystem, og gir økt følelse av glede og velvære. Dopamin holder også sinnet skjerpet. Mucuna pruriens har en lang historie i folkemedisinen, spesielt innen den ayurvediske tradisjonen.
 

Avena sativa 50ml

Avena Sativa er fremstilt av frisk, grønn havre som er rik på vitamin B, ulike mineraler, fett- og slimstoffer. Lenge vært brukt som lettere beroligende middel både til voksne og barn. Tradisjonelt vært brukt mot lettere søvnproblemer, lett nedtrykthet, eksamensstress og ved nikotinavvenning.
851491

Nervidix 48 Tabletter

Supernature Nervidix er et kosttilskudd som er fint for nervesystemet. Supernature Nervidix er et norskprodusert urtetilskudd som er fin å bruke ved lett uro. Nervidix er et fullverdig B-vitaminkompleks, og inneholder også mineralene magnesium, sink og mangan, i tillegg til urter og blomsteressenser. Innholdet av vitaminer og mineraler i Supernature Nervidix bidrar til normal psykologisk funksjon, kognitiv funksjon og motvirker tretthet og utmattelse. Nervidix kan anbefales i en stressende perio
N33526

Pascoflair, 425mg 30 Tabletter

Pascoflair 425mg er et tradisjonelt plantebasert reseptfritt legemiddel til bruk for å lindre milde symptomer på uro og for å lette innsovning. Virker beroligende og kan dempe mild uro, nervøsitet og stress. Kan også lette innsovning når opplagret stress og indre uro hindrer en i å finne roen og sovne om kvelden. Den aktive substansen i Pascoflair er ekstrakt av pasjonsblomst (Passiflora incarnata) – 425 mg per tablett. Pascoflair 425mg anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 12 år. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruksområdet for et tradisjonelt plantebasert legemiddel er utelukkende basert på lang brukstradisjon.
095735

Stress-A Complex Te 100g

Stress-A Te er en velsmakende urtete med en fin kombinasjon av gamle, velkjente urter som gir ro i kroppen. Smak og duft er preget av sitrongress som her er i fin harmoni med hjertensfryd/sitronmelisse, legevendelrot/valeriana, kamille og pasjonsblomst. Fås også i kapsler.
N35410