Til toppen

SHIFT Melatonin 60 kapsler

Varenummer: N36021
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: SHIFT

ink. mva.

  • Redusere innsovningstiden
  • Lindrer opplevelsen av jetlag

SHIFT™ Melatonin er kosttilskuddet som kan bidra til lettere innsovning og bedre søvnkvalitet. Her er melatonin kombinert med en teknologi kalt N-Dur XR™. Det innebærer at melatonin blir frigjort over en lengre periode i kroppen. Slik kan det gi en søvngivende virkning i opptil 6 timer.

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel: mengde  
Melatonin 1 mg  
 

 

 
Ingredienser:  Risstivelse, fullkornsrismel, kapselskall (hypromellose), antiklumpemiddel (silikondioksid, mellomlange triglyserider fra kokosnøtt), N-Dur XR™ melatonin (melatonin, vegetabilske fettsyrer, hypromellose).    

Voksne fra 18 år: 1 kapsel ca. 30 min før leggetid.

 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Bio-Melatonin Kompleks Søvn 1mg, 30 Tabletter

Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg melatonin ved leggetid. Produktet er tilsatt niacin (vitamin B3) som bidrar til normal psykologisk funksjon og normal funksjon i nervesystemet.
824556

Melatonin 30ml

Flytende melatonin til innsovning og ved jetlag. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden, og den gunstige virkningen oppnås ved å innta 1 mg melatonin ved leggetid. Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag, og virkningen oppnås ved å innta minst 0,5 mg melatonin ved leggetid den første reisedagen og deretter noen dager etter ankomst til reisemålet. Flasken inneholder 60 doser. Inneholder søtstoff.
N35271

Melissa Dream™ plus Melatonin 30 Tabletter

Melissa Dream plus Melatonin inneholder bioaktive mikronæringsstoffer og urteekstrakter som gir næring til hjerne, nerver og de psykologiske funksjonene. Tablettene inneholder sitronmelisse, melatonin, l-theanin, kamille og vitamin B-kompleks. Sitronmelisse bidrar til en normal og rolig søvn. B-vitaminer bidrar til normale neurologiske funksjoner. Tiamin, niacin og vitamin B6 bidrar til å opprettholde normale psykologiske funksjoner. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. 
N35347

Supravit Melatonina 1mg 60 Tabletter

Supravit Melatonina bidrar til å redusere innsovningstiden og til å lindre opplevelsen av jetlag. Melatonina inneholder melatonin, L-tryptofan og vitamin B6. Vitamin B6 bidrar til nervesystemets normale funksjon og normal psykologisk funksjon, samt å regulere hormonell aktivitet. 
940375