Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

Sink Nutrisorb® 30ml

Varenummer: N35670
EAN: 5033290882303
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: BioCare
  • flytende sink
  • opptas i munnen
Nutrisorb Sink fra BioCare tilbyr en flytende form av sinkglukonat i vannbase. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, samt omsetning av karbohydrater, fettsyrer, andre makronæringsstoffer og vitamin A. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler, samt hår, hud og negler. Sink bidrar til normal DNA-syntese og celledeling, normale testosteronnivåer i blodet og er viktig for fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Ca. 680 dråper per flaske.

Oppgitt innhold per døgndose 10 dråper

Innhold mengde % av RI
Sink 7,5 mg 75%
Ingredienser: Renset vann, sinkglukonat, stabilisator (akasiegummi, xantangummi), sitronsyre, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

Anbefalt døgndose: 10 dråper i vann eller direkte under tungen i forbindelse med måltid. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares tørt i romtemperatur, beskyttet fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Flytende sink kan tas opp i munnhulen. Noen matvarer (eks. brød og bønner) kan hemme opptak av sink, derfor er det en fordel med opptak gjennom slimhinner i munnen. 

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

zincatest 100ml

Zincatest® er flytende sink som både kan brukes som test av sinkstatus og som kosttilskudd. Produktet inneholder 15 mg sink per 5 ml væske. Oppbevares i kjøleskap etter åpning og brukes innen 30 dager.

N35022
Carbobas m / sink 150g Pulver

CarboBas er et kosttilskudd i en syrenøytraliserende blanding. Syre-basebalansen er viktig for at kroppens hormon- og enzymsystem skal fungere. Produktet kan anvendes separat eller kombineres med annen homeopatisk eller biologisk behandling. Inneholder 0,15g zinkglukonat.

269855
Zinc Plus (c-vit og propolis) 100 Sugetabletter

Velsmakende honning- og sitron sugetabletter som løses opp i munnen og gir en jevn frigjøring av sink, vitamin C og propolis ned til halsen. Sinken er tilstede i sitratformen fordi sitrater er kjent for å absorberes lett. Sink bidrar til immunforsvarets normale funksjon sammen med vitamin C. C-vitaminet er tilsatt som ikke-sur askorbatform, for å opprettholde en nesten nøytral pH og dermed unngå tannskader. Lamberts® Zinc Plus sugetabletter kan også brukes som et sinktilskudd og for friskere pust.

N34734
Lenker
Min side