Til toppen

Sink, flytende ionisk 30ml

Varenummer: N35698
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MSM Norge

ink. mva.

  • flytende sink
  • direkte opptak i munnen

Ionisk sink en flytende form av sinkacetat i vann og xylitol. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, samt omsetning av karbohydrater, fettsyrer, andre makronæringsstoffer og vitamin A. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler, samt hår, hud og negler. Sink bidrar til normal DNA-syntese og celledeling, normale testosteronnivåer i blodet og er viktig for fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant).

Oppgitt innhold per døgndose 0,25-0,5 ml

Innhold mengde % av RI
Sink 5-10 mg 50-100%

Ingredienser: Vann, xylitol, sinkacetat, spearmint.
Inneholder søtstoff. Overdrevet inntak kan ha avførende virkning.

Anbefalt døgndose: Bruk målestrek på dråpetelleren. Produktet tas under tungen eller i vann. Holdes i munnen.
Voksne fra 18 år: 0,5 ml
Unge 11-18 år: 0,25 ml

Sink kan gi kvalme om det tas på tom mage. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Flytende sink kan tas opp i munnhulen. Noen matvarer (eks. brød og bønner) kan hemme opptak av sink, derfor er det en fordel med opptak gjennom slimhinner i munnen. 

Carbobas m / sink 150g Pulver

CarboBas er et kosttilskudd i en syrenøytraliserende blanding. Syre-basebalansen er viktig for at kroppens hormon- og enzymsystem skal fungere. Produktet kan anvendes separat eller kombineres med annen homeopatisk eller biologisk behandling. Inneholder 0,15g zinkglukonat.
269855

Sink Nutrisorb® 30ml

Nutrisorb Sink fra BioCare tilbyr en flytende form av sinkglukonat i vannbase. Sink bidrar til normal syre-baseomsetning, samt omsetning av karbohydrater, fettsyrer, andre makronæringsstoffer og vitamin A. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler, samt hår, hud og negler. Sink bidrar til normal DNA-syntese og celledeling, normale testosteronnivåer i blodet og er viktig for fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress (antioksidant). Ca. 680 dråper per flaske.
N35670

Zinc Plus (c-vit og propolis) 100 Sugetabletter

Velsmakende honning- og sitron sugetabletter som løses opp i munnen og gir en jevn frigjøring av sink, vitamin C og propolis ned til halsen. Sinken er tilstede i sitratformen fordi sitrater er kjent for å absorberes lett. Sink bidrar til immunforsvarets normale funksjon sammen med vitamin C. C-vitaminet er tilsatt som ikke-sur askorbatform, for å opprettholde en nesten nøytral pH og dermed unngå tannskader. Lamberts® Zinc Plus sugetabletter kan også brukes som et sinktilskudd og for friskere pust.
N34734

zincatest 100ml

Zincatest® er flytende sink som både kan brukes som test av sinkstatus og som kosttilskudd. Produktet inneholder 15 mg sink per 5 ml væske. Oppbevares i kjøleskap etter åpning og brukes innen 30 dager.
N35022