Til toppen

Sink veg 100 Kapsler

Varenummer: 875458
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Solaray Sink inneholder Sink som er immunforsvarets viktigste mineral. Solaray Sink er et organisk bundet sinktilskudd med gresskarkjerner for optimalt opptak og virkning. - Organisk mineraltilskudd - Inneholder sink bundet til de organiske syrene glukonsyre og sitronsyre. To ulike organiske mineralsalter sammensatt for å oppnå optimalt opptak og utnyttelse av mineralet - Sink er nødvendig for produksjonen av viktige hormoner - Sink er en kraftig antioksidant - Vik
Oppgitt innhold pr. tablett
Ingrediensermengde% av RI
Sink25 mg
i en base av gresskarkjerner.
Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), gresskarkjerner (Cucurbita pepo), sinkglukonat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), sinksitrat, naturriskonsentrat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av fettsyrer).
Anbefalt dosering: 1 tablett daglig med vann. Opptaket av sink begrenses sterkt av fytinsyre, som finnes enkelte kornprodukter. Det anbefales derfor å ta sinktilskuddet utenom måltidene.
Sink inngår i mer enn 200 av kroppens enzymer og er immunforsvarets viktigste mineral. Under svangerskap og amming økes behovet for sink. Tilskudd av sink er spesielt viktig for vegetarianere da sink ikke opptas så lett fra planter. Gresskarkjerner er en god kilde til fytosteroler (plantesteroler), karotenoider og mineraler, blant annet sink.