Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Spirulina 180+60 Tabletter

Varenummer: N35581
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Marcus Rohrer
  • Raw Food spirulina
  • Næringsrik
  • Ledende spirulina merkevare

Et av verdens ledende varemerker innen spirulinaprodukter er Marcus Rohrer Spirulina. Spirulina-algen dyrkes her på Hawaii med ekstremt gode solforhold og ekstra rik på næring. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Algene kan betegnes som "Raw Food" grunnet denne prosessen som kun tar 5 minutter. Spirulina pakkes umiddelbart i en spesielt beskyttende Miron®emballasje. 

 

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 6-10 tabletter:

Ingredienser mengde % av RI
Spirulina (spriulina platensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), inulin.    
Spirulina pacifica (Spirulina platensis) 1800-3000 mg  
- Herav:    
- Betakaroten 3,9-6,5 mg -
- - tilsvarende vitamin A 325-542 mcg RE 41-68
- Vitamin B12 5,4-9 mcg 216-360
- Vitamin K 36-60 mcg 48-80
- Jern 3,9-6,5 mg 28-46
- Mangan 0,24-0,4 mg 12-20

Anbefalt døgndose: 6-10 tabletter. Start gjerne med 1 tablett og øk gradvis.

Husk å drikke nok vann.
Du kan ta dagsdosen i en dose, f.eks. sammen med frokosten eller spre den utover dagen. Spirulina kan også brukes når du følger en diett.
Barn over 3 år kan ta Spirulina.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Spirulina inneholder bl.a. jern, vitamin B12, vitamin K1 og betakaroten som omdannes til vitamin A i kroppen.Næringsstoffene i spirulina er sensitive for dagslys, og det er viktig å beskytte algene. Derfor har Marcus Rohrer utviklet en spesiell emballasje, Miron® glass og folie, for optimal oppbevaring. Marcus Rohrer Spirulina™ er den eneste spirulina på markedet som pakkes i Miron® glass/folie for å motvirke at kvaliteten forringes under lagring. Uovertruffen kvalitet:Marcus Rohrer Spirulina™ er dyrket i et optimalt vekstmiljø, fritt for miljøgifter, i rent og klart vann. Vannkvaliteten inspiseres daglig, og analyser av vann og alger utføres i høyteknologisk laboratorium.- Alger kan brukes som en naturlig del av et sunt kosthold- Kan brukes av alle, også under rekonvalesens og dietter- Unik tablettform og Miron emballasje- Godt beskyttet i Miron® glass/folie.

Spirulina 150g Pulver

Marcus Rohrer Spirulina er et av verdens ledende varemerke innen spirulinaprodukter. Denne spirulina-algen er dyrket på Hawaii under maksimale solforhold og er rik på næring. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Hele prosessen tar kun 5 minutter, og algene kan betegnes som "Raw Food".
N34750

Spirulina 300 Tabletter

Spirulina i tablettform fra SuperNature. Spirulina er en blågrønn alge som er svært næringsrik, og den betegnes som en supermat. Algen har høyt innhold av klorofyll, proteiner, jern, betakaroten, vitamin E og andre vitaminer og mineraler. Spirulina er naturens egen energi-boost, og disse tablettene er perfekte for deg som ønsker tilskudd av denne supermaten men ikke ønsker det i pulverform.
N35515

Spirulina 540 Tabletter

Marcus Rohrer Spirulina er et av verdens ledende varemerke innen spirulinaprodukter. Denne spirulina-algen er dyrket på Hawaii under maksimale solforhold og er rik på næring. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Hele prosessen tar kun 5 minutter, og algene kan betegnes som "Raw Food". Spirulina pakkes umiddelbart i Miron®emballasje. 
N34749

Total detox mix, økologisk og raw 250g Pulver

Purasana Total Detox Mix har et høyt innhold av viktige nærings- og plantenæringsstoffer, skikkelig supermat! Midt i blinken for en sunn og aktiv livsstil! Purasana økologisk Super Food "Total Detox" er en blanding av 100% økologisk pulver fra chlorella, spirulina, byggress, hvetegress, kakao og lucuma. 100 % ren, raw og ubehandlet, fri for sprøytemidler, kjemikalier, fyllstoff, fargestoffer, smakstilsetninger, konserveringsmidler og/eller andre syntetiske eller unaturlige tilsetninger.
N32642