Skip to main content
Til toppen
-30% på kosttilskudd Nyhet! SulforaPlus NutriLenk Gold for ledd -25% Tilbud på D-vitamin

Spirulina 150g Pulver

Varenummer: N34750
EAN: 8719481260835
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Marcus Rohrer
ink. mva.
Marcus Rohrer Spirulina er et av verdens ledende varemerke innen spirulinaprodukter. Denne spirulina-algen er dyrket på Hawaii under maksimale solforhold og er rik på næring. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Hele prosessen tar kun 5 minutter, og algene kan betegnes som "Raw Food".

 

Ingredienser mengde % av RI
Spirulina (spriulina platensis)    

 

1-2 teskjeer per dag i vann eller juice.
Start gjerne med en lavere dose når du begynner med spirulina.

Husk å drikke nok vann. Du kan alt i en dose, f.eks. sammen med frokosten eller spre den utover dagen. Spirulina kan også brukes når du følger en diett. Barn fra 3 år kan spise Spirulina.

Spirulina er en blågrønn alge med en rekke næringsstoffer, bl.a. jern, vitamin B12, vitamin K1 og betakaroten som omdannes til vitamin A i kroppen.Uovertruffen kvalitet:Marcus Rohrer Spirulina™ er dyrket i et optimalt vekstmiljø, fritt for miljøgifter, i rent og klart vann. Vannkvaliteten inspiseres daglig, og analyser av vann og alger utføres i høyteknologisk laboratorium.- Alger kan brukes som en naturlig del av et sunt kosthold- Kan brukes av alle, også under rekonvalesens og dietter

Min side