Til toppen

Spirulina 180 Tabletter

Varenummer: N34748
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Marcus Rohrer

ink. mva.

Marcus Rohrer Spirulina er et av verdens ledende varemerke innen spirulinaprodukter. Denne spirulina-algen er dyrket på Hawaii under maksimale solforhold og er rik på næring. Marcus Rohrer Spirulina® tørkes ved hjelp av en patentert tørkeprosess, "Ocean chill™", hvor algen tørkes ved lav temperatur uten oksygen. Hele prosessen tar kun 5 minutter, og algene kan betegnes som "Raw Food". Spirulina pakkes umiddelbart i Miron®emballasje. 

Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 6-10 tabletter.

Ingredienser mengde % av RI
Spirulina (spriulina platensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), inulin.    
Spirulina pacifica (Spirulina platensis) 1800-3000 mg -
Herav:    
- Betakaroten 3,9-6,5 mg  
- - tilsvarende vitamin A 325-542 mcg RE 41-68
- Vitamin B12 5,4-9 mcg 216-360
- Vitamin K 36-60 mcg 48-80
- Jern 3,9-6,5 mg 28-46
- Mangan 0,24-0,4 mg 12-20

Anbefalt døgndose: 6-10 tabletter. Start gjerne med 1 tablett og øk gradvis.

Husk å drikke nok vann.
Du kan ta dagsdosen i en dose, f.eks. sammen med frokosten eller spre den utover dagen. Spirulina kan også brukes når du følger en diett.
Barn over 3 år kan ta Spirulina.

Døgndosen bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og en sunn livsstil.

Spirulina inneholder bl.a. jern, vitamin B12, vitamin K1 og betakaroten som omdannes til vitamin A i kroppen.Næringsstoffene i spirulina er sensitive for dagslys, og det er viktig å beskytte algene. Derfor har Marcus Rohrer utviklet en spesiell emballasje, Miron® glass og folie, for optimal oppbevaring. Marcus Rohrer Spirulina™ er den eneste spirulina på markedet som pakkes i Miron® glass/folie for å motvirke at kvaliteten forringes under lagring. Uovertruffen kvalitet:Marcus Rohrer Spirulina™ er dyrket i et optimalt vekstmiljø, fritt for miljøgifter, i rent og klart vann. Vannkvaliteten inspiseres daglig, og analyser av vann og alger utføres i høyteknologisk laboratorium.- Alger kan brukes som en naturlig del av et sunt kosthold- Kan brukes av alle, også under rekonvalesens og dietter- Unik tablettform og Miron emballasje- Godt beskyttet i Miron® glass/folie