Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Spisekisel med urter 150 Kapsler

Varenummer: N35304
EAN: 5703137043012
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Natur-Drogeriet A/S
ink. mva.
Spisekisel med urter er en kapsel med pulverblanding som består av kisel, brennesle og kjerringrokk til hud, hår og negler, samt benstruktur. Brennesle bidrar til å vedlikeholde normal hud, knokler, negler og hår. Kiselgur er naturlig forekommende og kalles også diatomitt. Kiselgur er avleiringer med høyt innhold av fossile skall av kiselalger (diatoméer) som har et naturlig innhold av mineralet silisium. Kisel er det samme som silisiumdioksid, altså en forbindelse med 1 silisium- og 2 oksygenatomer. Produktet finnes også i pulverform.

Oppgitt innhold per døgndose 6 kapsler

Innhold mengde
Silisium 275 mg
Brennesle  850 mg
   
Ingredienser: Brenneslebladpulver (Urtica dioica L.), kiselgur, vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmetylcellulose), kjerringrokkpulver (Equisetum arvense L.)

Anbefalt døgndose for voksne: 2 kapsler 3 ganger daglig med vann. Drikk rikelig med væske i løpet av dagen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Spisekisel med urter 200g Pulver

Spisekisel med urter er en pulverblanding med kisel, brennesle og kjerringrokk til hud, hår og negler, samt benstruktur. Brennesle bidrar til å vedlikeholde normal hud, knokler, negler og hår. Kiselgur er naturlig forekommende og kalles også diatomitt. Kiselgur er avleiringer med høyt innhold av fossile skall av kiselalger (diatoméer) som har et naturlig innhold av mineralet silisium. Kisel er det samme som silisiumdioksid, altså en forbindelse med 1 silisium- og 2 oksygenatomer. Produktet finnes også som kapsler.

N33296
Lenker
Min side