Til toppen

Strath Orginal +Vitamin D flytende

Varenummer: N35846
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bio-Strath

ink. mva.

  • Allment styrkende
  • Økt fysisk og psykisk overskudd
  • God for immunsystemet

Strath +Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og økt fysisk og psykisk overskudd. Strath +Vitamin D er proppfull med betaglukaner og over 60 oppbyggende vitalstoffer, som vitaminer og mineraler. Velegnet som et allment styrkende tilskudd for gravide, ammende, barn, voksne og eldre.

Oppgitt innhold per døgndose 2-3 ts (10-15 ml)

Innhold mengde % av RI
Vitamin D  4-6 µg (160-240 IE)  
     
Ingredienser: Plasmolysert vitamin D-urtegjær 83% (vitamin D-gjær, fruktose, dekstrose, urteblanding), maltekstrakt fra bygg (gluten) 9%, appelsinsirup 5% (sukker, vann, appelsinjuicekonsentrat), honning 3%.

Anbefalt døgndose: Voksne: 2-3 ganger daglig 1 teskje (5 ml), før måltidene. Barn: Halv dosering. Kan også blandes med melk eller juice.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatnng for variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 1 år.

Forsiktighet: Glutenintolerante og diabetikere anbefales å bruke Strath-tabletter i stedet for den flytende varianten, da disse ikke inneholder glutenholdig maltekstrakt, honning eller annet søtningsmiddel.

Oppbevares i romtemperatur. Må brukes innen 6 måneder etter åpning.

Strath + Vitamin D er et 100% naturlig og spesielt næringsrikt urtegjærekstrakt med en unik bredde av næringsstoffer og betaglukaner. Strath er fremstilt gjennom en unik prosess som gjør næringen lett tilgjengelig for kroppen.
Bruk av gjærekstrakt som styrkende middel har lang tradisjon, ikke minst på grunn av det høye innholdet av vitaminer og betaglukaner. Gjær har også evnen til å produsere sitt eget vitamin D hvis det utsettes for UV-lys. Med andre ord er ikke vitamin D i Strath Original tilsatt, men produseres naturlig av gjæren. Nyere forskning viser at at langt flere næringsstoffer i gjær virker oppbyggende og styrkende. Effekten av Strath er dokumentert i over 35 produktspesifikke vitenskapelige studier utført på alle aldersgrupper. Den normaliserer næringsbalansen og virker som en katalysator for opptak av næringsstoffer fra kosten. Derfor vil Strath bidra til å bedre konsentrasjonevnen, motvirke trøtthet, normalisere appetitten, øke yteevnen og opprettholde immunsystemets normal funksjon.

Dr. Antonio Martins kokosvann ØKO 1 liter

Dr. Antonio Martins økologiske kokosvann består utelukkende av juice fra unge kokosnøtter. Det gir et lett og forfriskende kokosvann av høyeste kvalitet. Kokosvann er et populært produkt for et balansert kosthold fordi det har et lavt kaloriinnhold, uten fett og med samme mineralbalanse som du finner i din egen kropp.
N35769

Kombucha startkultur

Aldri før har det vært enklere å lage den deilige te-drikken kombucha hjemme på ditt eget kjøkken! Med Kombucha startkultur fra Gry Hammer kan du enkelt lage din egen velsmakende fermenterte te ved hjelp av en tørket scoby. Du får nøye fremgangsmåte bak på posen, og så fort startkulturen din er aktivert er du igang. Produktet er levende og resultatet vil derfor variere etter temperatur, inneklima, råvare og andre miljøfaktorer. 
N35508

Nova Organic Energy, granateple, blåbær og ingefær 250ml

En helt unik energidrikk basert på en miks av naturlige råvarer som gir energi, fokus og vitalitet, og samtidig ivaretar balansen mellom kropp, hjerne og nervesystemet. Adaptogene urter bidrar til dette. Nova gir langvarig energi uten rask stigning og fall i blodsukkkernivået, i motsetning til tradisjonelle energidrikker. Energidrikken Nova inneholder bl.a. grønn te, schisandra, rød ginseng, grønn kaffe, guarana, gingko biloba og reishi.
N35741

SanOmega Sensitiv - Sitrus 300ml

SanOmega Sitrus Sensitiv er en naturlig fiskeolje rik på EPA og med fettløselige vitaminer A, D og E. Kan brukes av barn fra 3 år.
N35834

Bio-strath 100 Tabletter

Strath er proppfull med betaglukaner og over 60 andre oppbyggende vitalstoffer, blant annet vitaminer og mineraler. Over 50 års forskning basert på alle aldersgrupper har bekreftet at du holder deg i form hvis du bruker Strath. Samtidig som du klarer å yte mer i hverdagen enn normalt. ​​​​​​​Strath passer til alle aldersgrupper, også gravide og ammende.
N22641

Immiflex Betaglukan og Vitamin D3 30 Vegekapsler

ImmiFlex inneholder 80% Wellmune WGP Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) og Vitamin D, og produktet brukes for immunforsvaret. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal funksjon i immunsystemet.  Wellmune WGP Betaglukaner er patentert og utvunnet av egen streng fra bakegjær (Saccharomyces cerevisiae).
N32136

Mivi total 500ml

Mivitotal i flytende form inneholder vitaminer og mineraler, Q10, flavonoider og aminosyrer fra myseprotein. Smaken kommer fra blodappelsin og lakris. Mivitotal kan brukes av de fleste, og kan gi deg noe av det kroppen din trenger. Et næringsrikt kosthold gir overskudd og energi både i hverdag og fritid. Opprinnelig utviklet for toppidrettsutøvere.
N23350

Regulatpro Bio 350ml

Regulatpro® Bio er et kaskadefermentert konsentrat fremstilt av fersk økologisk dyrket, solmodnet frukt, nøtter og grønnsaker. Konsentratet, Regulatessenz®, tilfører kroppen enzymatisk nedbrutte ingredienser og fungerer som en transportør av næringsstoffer inn i cellene. Regulatessenz® bidrar dermed til bedre næringsopptak. Regulatpro® Bio inneholder aminosyrer og oligopeptider, polyfenoler og flavoner (antioksidanter), melkesyre L(+), prebiotika og peptidoglykaner. 
N34704