Til toppen

Bio-strath 100 Tabletter

Varenummer: N22641
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bio-Strath

ink. mva.

Bio-Strath styrker kroppen og gir økt mentalt overskudd. Velegnet som allment styrkende for gravide, ammende, barn, voksne og eldre. Av de over 60 forskjellige næringsstoffene i Bio-Strath finnes bl.a. beta 1,3/ 1,6-glucaner. Oppgaven til beta-glucaner er å trene opp immunforsvaret til å sloss mot virus og bakterier.


Voksne og barn over 12 år:
Tre tabletter to ganger daglig før måltidene. Ved spesielle behov kan dosen dobles.

Barn under 12 år: Halv dosering.

Hvis man kun har anledning til å ta Bio-Strath en gang pr dag, anbefales det å ta hele dosen om morgenen.


Bio-Strath kan brukes av alle. Studier utført på ulike aldersgrupper konkluderer med at dette oppkvikkende og styrkende næringstilskuddet også trygt kan anbefales til små og store barn,
gravide og ammende.

For at Bio-Strath skal ha en god effekt er det viktig at man tar det regelmessig. Det kan ta opp til to-tre måneder før full effekt oppnås selv om man kan kjenne økt vitalitet langt tidligere. Mange opplever effekt allerede etter få dager avhengig helt av hvilken form man er i fra før.
Bio-Strath et et allment styrkende næringstilskudd som bør brukes regelmessig for å unngå at kroppen blir svekket og dermed utsatt for ulike plager. Man kan også bruke Bio-Strath som en kur for å styrke kroppen når helseproblemer har oppstått, eller etter for å komme raskere på beina: Når man trenger å styrke immunforsvaret.Når man går og hangler og ikke blir helt frisk.Ved svekket fysisk og psykisk yteevne forårsaket av et dårlig kosthold, mye stress, for mye arbeid eller høy alder. Når man har behov for å normalisere appetitten.For økt prestasjon og bedre restitusjon hos idrettsutøvere. Bio-Strath er testet i forhold til doping og kommer derfor ikke i konflikt med dopingforskriftene.Mange års erfaringer med 'ørebarn' viser at de blir bra med Bio-Strath som derfor også er et ideelt barnehageprodukt. For bedre konsentrasjonsevne/prestasjonsevne hos skolebarn.
Ingrediensermengde% av RI