Til toppen

Strath 100 Tabletter

Varenummer: N22641
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Bio-Strath

ink. mva.

  • Oppbyggende og styrkende
  • Næringsrikt urtegjærekstrakt
  • Passer alle aldersgrupper, samt gravide og ammende

Strath er proppfull med betaglukaner og over 60 andre oppbyggende vitalstoffer, blant annet vitaminer og mineraler. Over 50 års forskning basert på alle aldersgrupper har bekreftet at du holder deg i form hvis du bruker Strath. Samtidig som du klarer å yte mer i hverdagen enn normalt. ​​​​​​​Strath passer til alle aldersgrupper, også gravide og ammende.

Ingredienser: Plasmolysert urtegjær( 89%) Fortykningsmiddel: Maisstivelse, eplepektin, mikrokrystallinsk cellulose. Antiklumpemiddel: Silisiumdioksid.

Glutenfri og vegetarisk.

Anbefalt døgndose:
Voksne og barn over 12 år: tre tabletter to ganger om dagen før måltid.
Ved spesielle behov kan dosen dobles.
Barn under 12 år, halv dosering.

Hvis man kun har anledning til å ta Bio-Strath en gang pr dag, anbefales det å ta hele dosen om morgenen.

Bio-Strath kan brukes av alle. Studier utført på ulike aldersgrupper konkluderer med at dette oppkvikkende og styrkende næringstilskuddet også trygt kan anbefales alle aldersgrupper,
gravide og ammende.

Tidligere Bio-Strath.

Strath er et 100% naturlig og spesielt næringsrikt urtegjærekstrakt med en unik bredde både med tanke på sammensetningen av næringsstoffer og virkningsmekanismer. Strath er fremstilt gjennom en unik prosess som gjør næringen lett tilgjengelig for kroppen. 


Bruk av gjærekstrakt som styrkende middel har en lang tradisjon. Ikke minst på grunn av det høye B-vitamin-innholdet. Nyere forskning viser at langt flere næringsstoffer i gjær virker oppbyggende og styrkende, og kan øke kroppens motstandskraft. Effekten av Strath er dokumentert i over 35 produktspesifikke vitenskapelige studier utført på alle aldersgrupper. Strath har vært på markedet i Norge siden slutten av 1960 tallet og selges i dag i over 50 land.

Nyhet

Strath Orginal +Vitamin D flytende

Strath +Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon og økt fysisk og psykisk overskudd. Strath +Vitamin D er proppfull med betaglukaner og over 60 oppbyggende vitalstoffer, som vitaminer og mineraler. Velegnet som et allment styrkende tilskudd for gravide, ammende, barn, voksne og eldre.
N35846