Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

Sukrin:1 250g

Varenummer: N34499
EAN: 7090017541323
Klassifisering: Mat
Merke: Funksjonell mat
Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, og har derfor den samme søtningsgraden som sukker og kan brukes 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker. Sukrin:1 er basert på erythritol og inneholder i tillegg en liten mengde stevia. Dette hever søtsmaken og bidrar også til å dempe den kjølende følelsen noen opplever med Sukrin.
Oppgitt næringsinnhold pr. 100g.
Ingrediensermengde% av RI
Søtstoff: erythritol (Sukrin), steviol glykosider
Energi: 0 kJ/0 kcal
Fett: 0 g
Karbohydrater: 100 g*
-herav sukker: 0 g
-herav polyoler: 100g*
Fiber: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
*Karbohydrater som ikke tas opp som energi i kroppen
Sukrin:1 er perfekt som strøsukker, i desserter og til sylting/konservering.

Sukrin:1 i baking
Sukrin:1 er like søtt som sukker og er derfor ideell til baking. Allikevel bør ikke Sukrin:1 utgjøre mer enn 20% av den totale mengden ingredienser.

Eksempel: I en oppskrift på 1 kg bolledeig er det 100 gram Sukrin:1. Dette utgjør da 10% av totalvekten og går helt fint.

Kan virke lakserende ved stort inntak.
Sukrin:1 har 0 kalorier og en GI på 0, dvs at Sukrin:1 vil ikke belaste blodsukkeret ditt. Du slipper i tillegg alle de tomme kaloriene som sukker gir.Sukrin beskytter tennene ved å forhindre vekst av plakk og karies. Daglig bruk av Sukrin vil kunne forbedre tannhelsen.- Kalorifritt og naturlig- Like søtt og samme konsistens som sukker- Ingen kunstige tilsetningsstoffer- 0 karbohydrat, 0 kalorier og 0 GI- Gjør desserter, drikke og bakst sukkerfrie og velsmakende- Perfekt over bær, kornblanding, grøt og yoghurt

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side