Til toppen

Sukrin:1 250g

Varenummer: N34499
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Funksjonell mat

ink. mva.

Sukrin:1 er et granulert sukker akkurat som vanlig Sukrin. Sukrin:1 er er tilsatt en liten mengde stevia, og har derfor den samme søtningsgraden som sukker og kan brukes 1:1 (derav navnet). Vanlig Sukrin har ca 70% av søtsmaken til vanlig sukker. Sukrin:1 er basert på erythritol og inneholder i tillegg en liten mengde stevia. Dette hever søtsmaken og bidrar også til å dempe den kjølende følelsen noen opplever med Sukrin.

Oppgitt næringsinnhold pr. 100g.
Ingrediensermengde% av RI
Søtstoff: erythritol (Sukrin), steviol glykosider
Energi: 0 kJ/0 kcal
Fett: 0 g
Karbohydrater: 100 g*
-herav sukker: 0 g
-herav polyoler: 100g*
Fiber: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
*Karbohydrater som ikke tas opp som energi i kroppen
Sukrin:1 er perfekt som strøsukker, i desserter og til sylting/konservering.

Sukrin:1 i baking
Sukrin:1 er like søtt som sukker og er derfor ideell til baking. Allikevel bør ikke Sukrin:1 utgjøre mer enn 20% av den totale mengden ingredienser.

Eksempel: I en oppskrift på 1 kg bolledeig er det 100 gram Sukrin:1. Dette utgjør da 10% av totalvekten og går helt fint.

Kan virke lakserende ved stort inntak.
Sukrin:1 har 0 kalorier og en GI på 0, dvs at Sukrin:1 vil ikke belaste blodsukkeret ditt. Du slipper i tillegg alle de tomme kaloriene som sukker gir.Sukrin beskytter tennene ved å forhindre vekst av plakk og karies. Daglig bruk av Sukrin vil kunne forbedre tannhelsen.- Kalorifritt og naturlig- Like søtt og samme konsistens som sukker- Ingen kunstige tilsetningsstoffer- 0 karbohydrat, 0 kalorier og 0 GI- Gjør desserter, drikke og bakst sukkerfrie og velsmakende- Perfekt over bær, kornblanding, grøt og yoghurt