Til toppen

Sukrin Marsipan 200g

Varenummer: N35533
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Funksjonell mat

ink. mva.

  • Uten tilsatt sukker
  • Kun naturlig søtet med Sukrin og stevia
  • 84 % færre karbohydrater enn i ordinær marsipan
  • Vegansk

Sukrin Marzipan fra Funksjonell Mat er deilig marsipan uten tilsatt sukker. Marsipanen er naturlig søtet med  Sukrin og Stevia, og smaker like godt som vanlig marsipan. SukrinMarzipan inneholder hele 31% fiber, og kun 9 % karbohydrat.

Næringsdeklarasjon 100 gram
Energi (kcal) 318 kcal
Fett  21 g 
Karbohydrater  26 g
- hvorav sukkerarter 2,9 g
- hvorav polyoler 17 g
Netto karbohydrater 9 g
Kostfiber 31 g
Protein 8,2 g
Salt 0g
   
IngredienserMandler (40 %), fiber (oligofruktose og polydextrose), søtstoffer (erytritol og steviolglykosider), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).

 

Finmalte mandler u/skall 400g

Finmalte mandler uten skall egner seg godt til marsipan og baking. Dette er et mandelmel som inneholder alt fettet i mandlene, i motsetning til det fettreduserte mandelmelet. Holdbarhet er 12 måneder. Åpnet pakke bør oppbevares i kjøleskap.
N30790

Mandler økologiske 250g

Økologiske mandler fra Natur Drogeriet er smakfulle og sunne mandler som kan brukes til bakverk, matlaging eller som hurtig snacks.
N35501

Steviosa Sukker 250g

Stevia + erytritol = sant! Nærmere det perfekte søtningsmiddelet er det vanskelig å komme: naturlig, null kalorier/energi (0 kcal), ingen effekt på blodsukkeret (GI 0) og «null» hull i tennene. Steviosa sukker er fremstilt av ekstrakt fra urten stevia rebaudiana, og sukkeralkoholen erytritol, som bl.a. finns naturlig i pærer og meloner. Steviosa sukker ligner sukker i både smak og konsistens, men er fem ganger søtere.
N31372

Sukrin pluss 250g

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret! - Dobbelt så søtt som sukker - 100% naturlig - 0 kalorier - 0 karbohydrater - Påvirker ikke blodsukkeret.
N31021