Til toppen

Super Magnesium 120 Tabletter

Varenummer: N34886
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

SuperMagnesium er en bestselger i SHIFT serien, og er et naturlig mineral som bidrar til en normal muskelfunksjon, stoffskifte, nervefunksjon og hjerterytme. Rastløse ben eller dårlig søvn? Magnesium er et svært viktig mineral som virker beroligende på kroppens muskler, nerver og hjerte. Magnesium hjelper muskelen til å slappe av, slik at du får mindre spenninger.
Oppgitt innhold pr. anbefalt døgndose; 1-2 tabletter.
Ingrediensermengde% av RI
Magnesium malate, konsentrert magnesiumrikt ørken sjøvann, magnesiumglysinat (chelat), fortykningsmiddel. Tilsatt vitamin B6.
Magnesium 200-400 mg
Vitamin B62,1-4,2 mg
Anbefalt daglig dosering: 1-2 tabletter daglig.
SuperMagnesium økonomipakke. Magnesium er involvert i over 300 viktige biologiske og fysiologiske reaksjoner i kroppen vår. SuperMagnesium kombinerer tre utfyllende magnesiumforbindelser som sammen sikrer et maksimalt, hurtig og problemfritt opptak i kroppen. Det inneholder også naturlige sporstoffer som kroppen trenger, og er i tillegg tilsatt vitamin B6 for å gi et ytterligere økt celleopptak av magnesium.SuperMagnesium er utvunnet fra ørkensjøvann i Great Salt Lake i USA. Vannet blir soltørket i store basseng i flere år før det til slutt blir til en meget konsentrert og mineralrik væske som inneholder store mengder magnesium og spormineraler. Denne formen for magnesium absorberes svært godt, og er helt naturlig.