Til toppen

SuperCalm 30 Tabletter

Varenummer: N34617
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

SuperCalm består av en kombinasjon av fire potente biologiske plantematerialer. Soppen reishi, og urtene safran, melisse og Mucuna pruriens (juckbohn). Hver for seg har de egenskaper som bidrar til den gode forenede effekten, takle stress, berolige sinnet og stimulere til glede og oppstemthet. Disse vil også kunne gi en positiv effekt på konsentrasjonen og hukommelsen. Alle ekstraktene som benyttes er standardiserte slik at SuperCalm skal gi samme gode effekt hver gang. 

 

Ingredienser mengde
Reishi ekstrakt (Ganoderma lucidum Karst.), Juckbohne ekstrakt (Mucuna Pruriens), Melisse ekstrakt (Melissa officinalis), inulin, fortykningsmiddel: cellulose, safran ekstrakt (Crocus sativus), antiklumpemiddel: silisiumdioksid, kalsiumfosfater, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose.  
   
Reishi ekstrakt (Standarisert) 400 mg
Mucuna Pruriens (Standarisert) 400 mg
Melisse ekstrakt (Standarisert) 200 mg
Safran ekstrakt 30 mg

 

Anbefalt døgndose: 1 tablett inntas sammen med et måltid om morgenen.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

SHIFT Therapeutic Botanicals er en serie med kosttilskudd basert på urte-ekstrakter, medisinske sopper og alger fra havet. Vårt utviklingsteam leter over hele verden etter de best dokumenterte og ikke minst fineste råvarer. Dette er den viktigste forutsetning for å skape sterke og virksomme produkter som fungerer.Sammensetningene er basert på tusenårige erfaringer fra ayurvedisk medisin, kinesisk urtemedisin, samt moderne vestlig kunnskap om vekstenes egenskaper. Vår visjon er å skape sterke og potente naturmidler som innfrir de høyeste forventninger til effekt, renhet og kvalitet.