Til toppen

SuperChaga 30 Tabletter

Varenummer: N34387
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

SuperChaga fra SHIFT inneholder standardisert ekstrakt av Chaga. Chaga blir også kalt det sorte gullet og vokser på bjørketrær i Sibir, Kina, Nord-Amerika og i Skandinavia. Chaga går for å være en av de sterkeste antioksidantene i verden. I århundrer har chaga vært brukt for å opprettholde et normalt fungerende immunforsvar og forhindre inflammasjoner. I likhet med reishi er chaga en adaptogen sopp som balanserer kroppens ulike funksjoner ved stress og belastninger.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose: 1 tablett.

Ingredienser mengde
Chaga ekstrakt (Standarisert) 800 mg
   
Chaga ekstrakt (Inonotus obliquus), inulin, fortykningsmiddel: cellulose, medium kjedede triglyserider fra kokosnøtt, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, kalsiumfosfater, overflatebehandlingsmiddel: hydroksypropylmetylcellulose.  

Anbefalt døgndose: 1 tablett, tas hver morgen sammen med frokost. 

Skal ikke brukes av gravide og ammende. Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.
 

Chaga er rik på en rekke virkestoffer, immunstyrkende betaglukaner og polysakkarider. De ulike virkestoffene i chaga har mange gode egenskaper som bidrar til å styrke organismen, være virus- og bakteriehemmende, samt stabiliserende på blodsukkeret. De strukturerte polysakkaridene i chaga er dessuten også gunstige for hjerte og karsystemet. Chaga er rik på både antioksidanter og bitterstoffer.SHIFT Therapeutic Botanicals er en spesiell serie med kosttilskudd basert på urte-ekstrakter, medisinske sopper og alger fra havet. Deres utviklingsteam leter over hele verden etter de best dokumenterte og fineste råvarene. Dette er den viktigste forutsetning for å skape sterke og virksomme produkter som fungerer. Sammensetningene er basert på tusenårige erfaringer fra ayurvedisk medisin, kinesisk urtemedisin, samt moderne vestlig kunnskap om vekstenes egenskaper. Deres visjon er å skape sterke og potente naturmidler som innfrir de høyeste forventninger til effekt, renhet og kvalitet.