Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

SuperSink 80 Tabletter

Varenummer: N30789
Klassifisering: Kosttilskudd

Supersink inneholder den patenterte sinkforbindelsen Chelazome hvor sinkatomet er bundet til to aminosyrer slik at det aktivt absorberes som et dipeptid. Supersink gir med dette et særdeles effektivt opptak og en høy biotilgjengelighet i kroppen.

Oppgitt innhold pr. døgndose: 1 tablett

Ingredienser mengde % av RI
Sink (Chelasome aminosyrechelatert) 25 mg  
     
Chelazome sinkglysinat (aminosyrechelatert). Fortykningsmiddel: Mikrokrystallinsk cellulose. Overflatebehandlingsmiddel: Hydroksypropylmetylcellulose. Fyllstoff; Dikalsiumfosfat. Antiklumpemiddel: magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer. Tabletthjelpestoff: Kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose.    

Anbefalt døgndose: 1 tablett.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

SuperSink inneholder Chelazome sinkglysinat som absorberes via et aktivt opptakssystem for dipeptider. Sinkglysinat er et chelat hvor man har bundet to aminosyrer til ett sinkatom på en slik måte at kroppen opptar dette som et dipeptid. Et dipeptid er et spaltet protein som aktivt og hurtig opptas i tarmen og som raskt er tilgjengelig i blodbanen. Når du inntar SuperSink vil kroppen din gjenkjenne dipeptidet som blir opptatt gjennom tarmveggen og sinken får være med som 'gratispassasjer'. Deretter frigjøres sinkatomet og er klart til bruk. Dette gir et godt opptak.