Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-
Produktet er ikke aktivt!

SwimCount™ Sædkvalitetstest

Varenummer: 824677
EAN: 5700002018106
Klassifisering: Utstyr
Merke: MobilityCount Aps
  • Måler mannens fertilitetspotensiale via antall svømmedyktige sædceller
  • Tester sædkvaliteten på 30 minutter
  • Enkel og pålitelig
Hjemmetesten SwimCount™ Sædkvalitetstest gir mannen et klart svar på hans fertilitetspotensiale, og tester for antall motile/svømmedyktige sædceller. Sædkvalitetstesten forteller deg akkurat det du trenger å vite – om du har nok svømmende sædceller til å kunne befrukte et egg. Testen tas enkelt og behagelig i ditt eget hjem.

Hjemmetesten inneholder alt du trenger: SwimCount® sædkvalitetstest, en prøvetakingskopp, en målesprøyte og en brukerveiledning. Målesprøyten brukes til å tilsette 0,5ml av sædprøven til testen.

Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette sædprøven til testen, og innen 30 minutter vil du få svar på testen. Den lilla fargeintensiteten indikerer om antallet motile/svømmedyktige sædceller er over eller under Verdens Helseorganisasjon (WHO) sin grenseverdi for en normal sædkvalitet.

Lys lilla farge: Antall svømmedyktige sædceller er under normalt nivå for fertile menn i henhold til WHO. Menn med lavt antall har vist seg å ha lavere sjanse for å gjøre sin partner gravid på naturlig måte, sammenlignet med menn med normalt antall motile sædceller.

Mellom-lilla farge: Antall svømmedyktige sædceller er normalt eller over normale verdier for fertile menn i henhold til WHO. Menn med antall innenfor dette området har vist seg å ha gode sjanser for å gjøre sin partner gravid på naturlig måte innen 12 måneder.

Mørk lilla farge: Antall svømmedyktige sædceller er over normale verdier for fertile menn i henhold til WHO. Menn med antall innenfor dette området har vist seg å ha høy sjanse for å gjøre sin partner gravid på naturlig måte innen 12 måneder.

SwimCount® gir 96% nøyaktighet når man sammenligner med mikroskopi. Hvis testen viser at din konsentrasjon av motile sædceller er under grenseverdien for normal sædkvalitet bør du oppsøke legen din for videre testing.

Patentert teknologi gjør SwimCount® til en smart, innovativ og pålitelig hjemmetest som er veldig enkel å bruke. Den måler sædkvaliteten på 30 minutter. SwimCount® måler konsentrasjonen av friske sædceller i ejakulatet som kan svømme (kalles motile sædceller).

For å kunne befrukte kvinnens egg naturlig ved samleie må sædcellene klare å svømme til egget i egglederen. Den absolutt viktigste og avgjørende mannlige faktoren for å oppnå graviditet er sædcellene motilitet/evne til å svømme, og det er dette SwimCount™ Sædkvalitetstest måler. Testen måler kun antall svømmende sædceller, altså de som svømmer godt nok til å kunne nå frem til egget i egglederen. Testen gir dermed et direkte svar på mannens mulighet til å gjøre en kvinne gravid.

Testen er både anerkjent og svært utbredt: den produseres i Danmark, og selges i dag over 35 land.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Lenker
Min side