Til toppen

SwimCount™ Sædkvalitetstest

Varenummer: 824677
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: MobilityCount Aps

ink. mva.

  • Måler mannens fertilitetspotensiale via antall svømmedyktige sædceller
  • Tester sædkvaliteten på 30 minutter
  • Enkel og pålitelig

Hjemmetesten SwimCount™ Sædkvalitetstest gir mannen et klart svar på hans fertilitetspotensiale, og tester for antall motile/svømmedyktige sædceller. Sædkvalitetstesten forteller deg akkurat det du trenger å vite – om du har nok svømmende sædceller til å kunne befrukte et egg. Testen tas enkelt og behagelig i ditt eget hjem.

Hjemmetesten inneholder alt du trenger: SwimCount® sædkvalitetstest, en prøvetakingskopp, en målesprøyte og en brukerveiledning. Målesprøyten brukes til å tilsette 0,5ml av sædprøven til testen.

Det eneste du trenger å gjøre er å tilsette sædprøven til testen, og innen 30 minutter vil du få svar på testen. Den lilla fargeintensiteten indikerer om antallet motile/svømmedyktige sædceller er over eller under Verdens Helseorganisasjon (WHO) sin grenseverdi for en normal sædkvalitet.

Lys lilla farge: Antall svømmedyktige sædceller er under normalt nivå for fertile menn i henhold til WHO. Menn med lavt antall har vist seg å ha lavere sjanse for å gjøre sin partner gravid på naturlig måte, sammenlignet med menn med normalt antall motile sædceller.

Mellom-lilla farge: Antall svømmedyktige sædceller er normalt eller over normale verdier for fertile menn i henhold til WHO. Menn med antall innenfor dette området har vist seg å ha gode sjanser for å gjøre sin partner gravid på naturlig måte innen 12 måneder.

Mørk lilla farge: Antall svømmedyktige sædceller er over normale verdier for fertile menn i henhold til WHO. Menn med antall innenfor dette området har vist seg å ha høy sjanse for å gjøre sin partner gravid på naturlig måte innen 12 måneder.

SwimCount® gir 96% nøyaktighet når man sammenligner med mikroskopi. Hvis testen viser at din konsentrasjon av motile sædceller er under grenseverdien for normal sædkvalitet bør du oppsøke legen din for videre testing.

Patentert teknologi gjør SwimCount® til en smart, innovativ og pålitelig hjemmetest som er veldig enkel å bruke. Den måler sædkvaliteten på 30 minutter. SwimCount® måler konsentrasjonen av friske sædceller i ejakulatet som kan svømme (kalles motile sædceller).

For å kunne befrukte kvinnens egg naturlig ved samleie må sædcellene klare å svømme til egget i egglederen. Den absolutt viktigste og avgjørende mannlige faktoren for å oppnå graviditet er sædcellene motilitet/evne til å svømme, og det er dette SwimCount™ Sædkvalitetstest måler. Testen måler kun antall svømmende sædceller, altså de som svømmer godt nok til å kunne nå frem til egget i egglederen. Testen gir dermed et direkte svar på mannens mulighet til å gjøre en kvinne gravid.

Testen er både anerkjent og svært utbredt: den produseres i Danmark, og selges i dag over 35 land.

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel 75ml

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen under samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35762

Punalpin Plus 540 Tabletter

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Tablettene i én boks Punalpin® PLUS med 540 tabletter, rekker til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.
N34788

SwimCount SpermCare 180 Tabletter

SwimCount SpermCare er et kosttilskudd designet av fertilitetsspesialister for å optimere muligheten for å lage bra sædceller. SpermCare inneholder alle de viktige vitaminene og mineralene som trengs for å lage sædceller av høy kvalitet; Øke antall sædceller og antallet av raskt svømmende sædceller som klarer å nå frem til egget. Det tar 90 dager å fornye sædcellene. Selen bidrar til å opprettholde normal sædcelleproduksjon. Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen og Sink bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. SwimCount SpermCare inneholder også aroniabærekstrakt, lykopen, coenzym Q10 og vitaminer.
N35749