Til toppen

SwimCount SpermCare 180 Tabletter

Varenummer: N35749
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: MobilityCount Aps

ink. mva.

  • Kosttilskudd for sædkvaliteten
  • En boks holder 3 måneder

SwimCount SpermCare er et kosttilskudd designet av fertilitetsspesialister for å optimere muligheten for å lage bra sædceller. SpermCare inneholder alle de viktige vitaminene og mineralene som trengs for å lage sædceller av høy kvalitet; Øke antall sædceller og antallet av raskt svømmende sædceller som klarer å nå frem til egget. Det tar 90 dager å fornye alle sædcellene. Selen bidrar til å opprettholde normal sædcelleproduksjon. Sink bidrar til normal fertilitet og reproduksjon. Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Selen og Sink bidrar til å beskytte celler mot oksidativt stress. SwimCount SpermCare inneholder også Aroniaekstrakt, Lykopen, Coenzym Q10 og vitaminer.

Oppgitt innhold per døgndose 2 tabletter.

Innhold mengde % av RI
Vitamin A (RE) 500 µg 62%
Vitamin C 500 mg 625%
Vitamin D 25 µg 500%
Vitamin E (a-TE) 220 mg 1833%
Folsyre 300 µg 150%
Vitamin B12 25 µg 1000%
Sink 8 mg 80%
Selen 100 µg 181%
Lykopen 6 mg -
Coenzym Q10 40 mg -
Aroniaekstrakt 100 mg -
     
Ingredienser: L-askorbinsyre, DL-alpha-tocopherylacetat, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), Aroniaekstrakt (Aronia melanocarpa Spach.), lykopen, selenberiket gjær, antiklumpemiddel (talkum, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), koenzym Q-10, cyanokobalamin, kolekalciferol, sinkoksid, retinylacetat, overflatebehandlingsmiddel (shellak, etylcellulose, polyvinylpyrrolidon, polysorbat 80, glyserol), pteroylmonoglutaminsyre.

Anbefalt døgndose for voksne: 2 tabletter daglig.

Selv om SwimCountTM SpermCare kan hjelpe til med å gi de næringsstoffene som bidrar til normal produksjon av sædceller, kan allerede eksisterende helseproblemer og din livsstil også påvirke sædkvaliteten. Snakk med legen din dersom du er bekymret for din sædkvalitet.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel 75ml

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen mens man har samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35762

Conceive Plus, sædvennlig glidemiddel, 8 applikatorer

Conceive Plus er designet for å hjelpe par som planlegger barn. Intimgelen er sædvennlig og skal brukes i skjeden ved samleie i fertile perioder. Et sædvennlig glidemiddel kan være fint å bruke når man ønsker å lage barn; Sædcellene får da mer å svømme i, og det øker nytelsen mens man har samleie. Conceive Plus har både pH-verdi og optimal ionekonsentrasjon som gjør at sædcellene trives.
N35763

SwimCount™ Sædkvalitetstest

Hjemmetesten SwimCount™ Sædkvalitetstest gir mannen et klart svar på hans fertilitetspotensiale, og tester for antall motile/svømmedyktige sædceller. Sædkvalitetstesten forteller deg akkurat det du trenger å vite – om du har nok svømmende sædceller til å kunne befrukte et egg. Testen tas enkelt og behagelig i ditt eget hjem.
824677

Punalpin Plus 540 Tabletter

Punalpin Plus er utviklet til menn til optimering av sædkvaliteten. Punalpin® PLUS er et dansk produkt og resultatet av 7 års målrettet produktutvikling og forskning, med klinisk testing av effekten på sædkvalitet. Produktet er basert på granateple, galanga og aronia og mineralene selen og sink. I Punalpin® PLUS er alle ingrediensene kombinert i én tablett. Det spesielle patenterte forarbeidet av galangarot, gjør at ingrediensene kan kombineres i samme tablett. Tablettene i én boks Punalpin® PLUS med 540 tabletter, rekker til 90 dager og dekker en full syklus for sædcelledannelse.  Sink bidrar til normal DNA-syntese, fruktbarhet og reproduksjonsevne. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Selen bidrar til normal spermatogenese. Basisproduktet Punalpin Original inneholder samme doser av aktive ingredienser, granateple og galanga, som Punalpin PLUS – i to separate tabletter.
N34788