Til toppen

Tabletter for oppvaskmaskin, 40 stk

Varenummer: N35684
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Utstyr
Merke: If You Care

ink. mva.

  • Superkonsentrert
  • Biologisk nedbrytbare og giftfrie
  • Snill mot marint miljø
  • Plassbesparende transport gir miljøgevinst

If You Care tabletter for oppvaskmaskin er superkonsentrerte og inneholder en blanding av mineral- og plantebaserte ingredienser, fra kokos og raps, inkludert kraftige enzymer som gjør oppvasken din skinnende ren. Disse maskinoppvasktablettene er biologisk nedbrytbare, giftfrie og har minimal påvirkning på livet i havet. De inneholder verken fosfater eller klor.

Bruk:

Filmen som er rundt tabletten skal ikke tas av. Den er vannoppløselig og fremstilt av polyvinyl alkohol (PVA), en biologisk nedbrytbar polymer.

De er små men kraftige; Det ligger store miljøgevinster i å kjøpe en liten eske med flere tabletter i, enn en eske med færre tabletter der esken likevel er større. Forurensingen pga frakten av det ferdige produktet blir betydelig lavere ved If You Care sine superkonsentrerte oppvaskmaskintabletter. 

 

Oppvaskmaskintablettene kommer i emballasje fremstilt av resirkulert papp/papir. 

Allrengjøringsark, 60 stk

Allrengjøringsarkene fra Simple Living Eco gjør det skinnende rent overalt. Det er ikke nødvendig å kjøpe en masse forskjellige rengjøringsprodukter til hvert rom i huset. Putt ett eller to rengjøringsark i en flaske, fyll på med vann og rist flasken. Arket løser seg raskt opp og blandingen bruker du så som en vanlig rengjøringsspray på badet, i kjøkkenet, på vinduer og gulv. Allrengjøringsarkene kan også brukes i oppvaskmaskin i stedet for oppvaskmaskintabletter!
N35690

Oppvaskmiddel, økologisk med sitronduft 400ml

Oppvaskmiddel fra Greenscents som dufter superfriskt av sitrus. Oppvaskmiddel beriket med Aloe vera for å ta vare på huden din, og satt sammen av ingredienser som er trygge for både mennesker, dyr og vann-økosystemet. Naturlig effektiv og fylt med kraftig rengjøringskraft. Greenscents har forpliktet seg til bærekraftige og etiske løsninger som viser at husholdningsprodukter også passer inn i den økologiske verden.
N34535

Oppvasksåpestykke sitrongress 100g

LoofCo oppvasksåpestykke er laget av økologisk kokosolje og RSPO sertifisert bærekraftig palmeolje. Supert alternativ til oppvaskmiddel i plastflasker, helt plastfritt! Såpebaren dufter friskt av sitrus fra eterisk sitrongressolje. LoofCo har jobbet sammen med eksperter for å komme frem til en miljøvennlig såpebar som effektivt fjerner smuss under oppvasken. Resultatet ble et supert stykke såpe som både er biologisk nedbrytbar, vegansk, uten parabener, uten SLS, plastfri og snill mot huden. 
N35705