Til toppen

Tøyvask nøytral økologisk 500ml

Varenummer: N36121
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Annet
Merke: Greenscents

ink. mva.

  • Effektiv, konsentrert tøyvask
  • Snill mot huden din og miljøet

Greenscents tøyvask er lar deg vaske klær effektivt uten kjemikalier som er skadelige for miljøet. Nøytral tøyvask fra Greenscents er et flytende, økologisk, miljøvennlig og mildt tøyvaskemiddel som passer også for de med sensitiv hud. Kraftig og konsentrert tøyvask, med en unik formel som gir enestående resultater. Greenscents økologiske tøyvask tar vare på både klærne og huden din. Naturlig og effektiv rengjøring som er trygg for både mennesker og dyr. Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produktene.

Ingredienser: Vann (Exmoor vann), aloe barbadensis (aloe vera leaf juice)** , cocoamidopropyl betaine, coco-glucoside, lactic acid, xanthan gum, saponaria officinalis (såpenøtter) leaf extract, potassium sorbate, citric acid.

**økologisk juice fra konsentrat

Økologisk innhold: 79%.

Allrengjøringsark, 60 stk

Allrengjøringsarkene fra Simple Living Eco gjør det skinnende rent overalt. Det er ikke nødvendig å kjøpe en masse forskjellige rengjøringsprodukter til hvert rom i huset. Putt ett eller to rengjøringsark i en flaske, fyll på med vann og rist flasken. Arket løser seg raskt opp og blandingen bruker du så som en vanlig rengjøringsspray på badet, i kjøkkenet, på vinduer og gulv. Allrengjøringsarkene kan også brukes i oppvaskmaskin i stedet for oppvaskmaskintabletter!
N35690

Tøyvask, økologisk med lavendelduft 500ml

Greenscents unike formel gir deg enestående resultater. Kraftig og konsentrert tøyvask. Greenscents økologiske tøyvask tar vare på både klærne og huden din. Naturlig og effektiv rengjøring som er trygg for både mennesker og dyr. Førsteklasses økologisk og etisk laget ingredienser i alle produktene. Rengjøringsmidlene er tilsatt fantastisk gode dufter ved hjelp av økologiske og fairtrade eteriske oljer.
N34534

Tøyvask, økologisk med sitronduft 500ml

Greenscents unike formel gir deg enestående resultater. Kraftig og konsentrert tøyvask. Greenscents økologiske tøyvask tar vare på både klærne og huden din. Naturlig og effektiv rengjøring som er trygg for både mennesker og dyr. Førsteklasses økologiske og etisk produserte ingredienser i alle produktene. Rengjøringsmidlene er tilsatt fantastisk gode dufter ved hjelp av økologiske og fairtrade eteriske oljer.
N35010

Vaskenøtter 250g

GreenFrog vaskenøtter av beste kvalitet fra Himalaya. Vaskenøtter frigir såpestoffer når de legges i vann. Dette såpestoffet er veldig mildt og å bruke vaskenøtter til tøyvasken er derfor et godt valg hvis man har sensitiv hud, for eksempel eksem eller tørr hud, og til å vaske barnas klær med. Det er også et meget godt valg til den miljøbevisste. Vaskenøttene fra GreenFrog er økologiske, veganske og bærekraftig dyrket.
N34561