Til toppen

Trevarer

Sorter etter:

Cocktail muddler i tre

En del drinker og cocktails trenger en muddler for et godt resultat, og det gjør jobben din som drinkmester mye enklere. De fleste profesjonelle bartendere foretrekker en muddler i tre, den kan brukes til mange typer glass og den er meget holdbar. En cocktail muddler bruker du når du skal lage drinker med fersk frukt, bær og urter, som f.eks. en mojito. Tremuddleren er også praktisk å bruke om du skal slå isbiter til mindre deler. Muddleren er 15 cm lang.
N36080

Salatbestikk av mangotre og Terrazzo naturstein

Nydelig salatbestikk i ekte Terrazzo-stein og mangotre. Har du noen gang sett noe finere? To flotte naturmaterialer satt sammen til et helt unikt salatbestikk. Luksus og natur i beste kombinasjon. Perfekt som gave til noen du er glad i, eller gi en gave til deg selv. Salatbestikket kommer i en flott pastellgrønn boks.
N36182

Bambussugerør 10 stk

Vakre og gjenbrukbare bambussugerør! Praktiske sugerør som er laget av 100% bambus. Bambus er en av verdens raskest voksende planter. Sugerørene kommer i en fin bomullspose og det følger med en rensebørste til ekstra rengjøring.
N36167

Smoothiescooper av Kokostre

Flott bred skje av kokostre; Bruk denne smoothiescooperen til deilige, tykke smoothies direkte fra blenderen. Den passer også perfekt som et allsidig verktøy på kjøkkenet. Bruk den til supper, røring og servering. Vi elsker det!
N36180

Spisespinner av Kokostre 22cm

Spisepinner av kokostre som sitter ekstra godt i hånden, og er perfekte til sushi, poké bowls, woker og fargerike salater. Gjenbrukbare og vakre spisepinner som også gjør seg godt på bordet. Bruk de igjen og igjen!
N36181

Vinopptrekker i bøketre og stål

Vinopptrekker i klassisk stil med lyst bøketre og stål. Denne er praktisk å ha liggende i kjøkkenskuffen, eller på hytta.
N36082

Sitruspresse i tre, 15 x 4cm

Enkel og elegant sitruspresse i tre. Veldig hendig i bruk på alt av sitrusfrukter, enkelt å presse ut saften av frukten.
N35737