Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

True Gum Strong Mint 21g

Varenummer: N36653
EAN: 5745000121038
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: True Gum
ink. mva.
  • Plastfri
  • Sukkerfri, inneholder søtningsmidler.
  • Produsert i Danmark
Sukkerfri tyggegummi med kraftig myntesmak, helt fri for plastikk! True Gum bekjemper dårlig ånde og plastforurensning, én bit av gangen. Prøv denne tyggegummien som er herlig oppkvikkende og gir deg en kald, frisk pust.

Næringsdeklarasjon per 100 gram:

Energi (kJ/kcal) 841 / 202
Fett  0,9 g
- hvorav mettede fettsyrer

0,9 g

Karbohydrater  76 g
- hvorav sukkerarter 0 g
 - hvorav polyoler 75 g
Protein 0 g
Salt  0 g
   
Ingredienser: Søtningsmidler (xylitol*, steviolglykosider), chicle gum base, naturlig myntearoma og andre naturlige aromaer, fuktighetsbevarende middel (glycerin), stabilisator (gummi arabicum), spirulinaekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).  
*Fra Frankrike.  

 

Overdrevent inntak kan virke lakserende.

Oppbevares tørt og kjølig.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

True Gum Lemon 21g

Diggeste tyggisen uten sukker og med en saftig eksplosjon av sitronsmak! Både sur og søt på samme tid, og en plastikkfri tyggegummi fra True Gum som er verdt å prøve.

N36656
True Gum White Peppermint 21g

Med True Gum White Peppermint kan du si hei til hvite tenner! Forfriskende og sukkerfri tyggegummi helt fri for plast i motsetning til vanlig tyggis. Laget med tannpleiefremmende xylitol og kalsiumkarbonat – bra for tennene, en frisk ånde og miljøet.

N36652
Birkesød Tyggegummi peppermynte 70 Stk

BirkeSød tyggegummi har mange fordeler og inneholder ikke aspartam, sucralose, acesulfamkalium eller cyclamat. Tyggegummien er 100% søtet med Birkesøt xylitol, som har 40 % færre kalorier enn sukker.

N30120
Lenker
Min side