Til toppen

Tyrosin 50 Kapsler

Varenummer: N25361
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Solaray

ink. mva.

Tyrosin er en aminosyre som kroppen selv kan produsere ved å omdanne en annen aminosyre, fenylalanin. Aminosyren tyrosin er nødvendig for skjoldbruskkjertelens hormoner. Tyrosin inngår også i dannelsen av hudpigmentet melanin. Tyrosin er viktig for kroppens produksjon av signalstoffer i hjernen. 

Oppgitt innhold per døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Tyrosin 500 mg
Ingredienser: L-Tyrosin, kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel daglig med vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

DL Fenylalanin 500mg 60 Kapsler

Solaray DL-Fenylalanin inneholder like mengder av de to formene L- og D-fenylalanin. L-fenylalanin er forløper for dannelsen av tyrosin, som videre er viktig for produksjon av hormonene dopamin, adrenalin og noradrenalin. L-fenylalanin er en av de 20 aminosyrene som kroppen trenger for å bygge opp protein, og den er samtidig en av de åtte essensielle aminosyrene som må tilføres gjennom maten. Aminosyren fenylalanin forekommer i to aktive kjemiske strukturformer, D-form og L-form.
868601

L Fenylalanin 60 Kapsler

Solaray L-Fenylalanin inneholder 500 mg av L-formen av fenylalanin. Fenylalanin er en av de åtte essensielle aminosyrene som må tilføres gjennom kosten. Fenylalanin er en viktig forløper for dannelsen av signslstoffer i hjernen, de såkalte katekolaminene dopamin, adrenalin og noradrenalin. Forløper til aminosyren tyrosin.
839952