Til toppen

Urban Forest

Urban Forest lager potente tinktur med helt rene dråper, brygget på sopper og urter hver for seg. Urban Forest sine tinkturer er brygget på skogens fantastiske sopper: Chaga, Reishi, Lions Mane og Shiitake.

Forskjellige urter kommer som 100% rent uttrekk, uten glyserin og med optimalt resultat av virkestoffer.

Alle tinkturene er laget på dobbelt uttrekk, og bidrar med sine antioksidanter og adaptogene egenskaper, til hver sine virkningsområder. 

Sorter etter:

Brennesle frø (Nettle/Urtica dioica) tinktur øko 50ml

Urtetinktur av økologiske brenneslefrø i alkoholoppløsning. Brennesletinkturen er produsert i Norge og laget på brenneslefrø.
N36194

Chaga tinktur 50ml

Her får du en alkoholtinktur av Chaga hentet fra de norske skoger. Alle tinkturene fra produsenten The Urban Forest Apothecary er laget på dobbel ekstraksjon for optimalt utbytte av soppens egenskaper.
N36192

Gurkemeie (Turmeric/Curcuma longa) tinktur øko 50ml

Tinktur av økologisk gurkemeie, laget på dobbel ekstraksjon. Gurkemeie inneholder antioksidanter og kan dempe inflammasjon og bidra til fleksible ledd. Gurkemeie bidrar til å opprettholde leverens normale funksjoner. Urtetinkturen tas som noen få dråper i et glass vann.
N36196

Koriander frø (Cilantro/Coriandrum sativum) tinktur øko 50ml

Tinktur laget på økologiske koriander frø. Urtetinkturen kan bidra til å rense ut tungmetaller fra kroppen.
N36195

Lakris (Licorice/Glycyrrhiza glabra) tinktur øko 50ml

Ren, økologisk tinktur av lakrisrot. Dobbel ekstrahert alkoholuttrekk av høykvalitet. Lakrisrot kan virke lett slimløsende ved forkjølelse, lindre halsen og støtte immunforsvaret.
N36193

Lions Mane tinktur økologisk 50ml

Økologisk tinktur av soppen Lion's Mane, på norsk kalt for Piggsvinsopp. Lion's Mane kan hjelpe ved milde symptomer på uro og nedstemthet, samt har egenskaper som er betennelsesdempende, antioksidant og styrkende på immunforsvaret.
N36188
Nyhet

Mushroom Blend økologisk 50ml

Mushroom Blend er en økologisk tinktur med blanding av ulike sopper. Tinkturen er dobbel-ekstrahert og består av Lions Mane, Reishi og Shiitake. Alkoholtinktur ca 20% vol.
N36270

Persille frø (Parsley/Petroselinum hortense) tinktur øko 50ml

Økologisk tinktur av persillefrø som er dobbelt ekstrahert. Persille kan hjelpe til med å opprettholde normal rensing via nyrer.
N36197

Reishi tinktur økologisk 50ml

Reishi-sopp har blitt brukt for å bidra til å å opprettholde normal funksjon i immunsystemet, redusere stresspåvirkning, bedre søvnen og redusere tretthet. Rød Reishi er en balanserende adaptogen sopp. Helt rent alkoholuttrekk av reishi, uten glyserin.
N36190

Shiitake tinktur økologisk 50ml

Økologisk tinktur av den spennende Shiitake soppen. Forbindelser i shiitake kan bidra til å støtte normal funksjon i immunsystemet. Tinkturen laget på dobbelt uttrekk.
N36191