Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Lions Mane tinktur økologisk 50ml

Varenummer: N36188
EAN: 7042760009407
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Urban Forēst
ink. mva.
  • Økologisk
  • Nerver
  • Uro og nedstemthet
Økologisk tinktur av soppen Lion's Mane, på norsk kalt for Piggsvinsopp. Lion's Mane kan hjelpe ved milde symptomer på uro og nedstemthet, samt har egenskaper som er betennelsesdempende, antioksidant og styrkende på immunforsvaret.

Lions Mane* (Hericium Erinaceus), cinnamon, orange peel (citrus Aurantium Dulcis), vann, alkohol (20% vol)

*Økologisk.

Bland 15-20 dråper i et glass vann.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Skal ikke brukes av gravide og ammende.

Vær oppmerksom på at produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endre seg over tid. Vi oppdaterer jevnlig, men ber deg alltid sjekke emballasjen til det kjøpte produktet.

Reishi tinktur økologisk 50ml

Reishi-sopp har blitt brukt for å bidra til å å opprettholde normal funksjon i immunsystemet, redusere stresspåvirkning, bedre søvnen og redusere tretthet. Rød Reishi er en balanserende adaptogen sopp. Helt rent alkoholuttrekk av reishi, uten glyserin.

N36190
Shiitake tinktur økologisk 50ml

Økologisk tinktur av den spennende Shiitake soppen. Forbindelser i shiitake kan bidra til å støtte normal funksjon i immunsystemet. Tinkturen laget på dobbelt uttrekk.

N36191
Chaga tinktur 50ml

Her får du en alkoholtinktur av Chaga hentet fra de norske skoger. Alle tinkturene fra produsenten The Urban Forest Apothecary er laget på dobbel ekstraksjon for optimalt utbytte av soppens egenskaper. Chaga er en sterk antioksidant og har i lang tid vært brukt for å opprettholde et normalt fungerende immunforsvar og forhindre inflammasjoner. I likhet med reishi er chaga en adaptogen sopp som balanserer kroppens ulike funksjoner ved stress og belastninger.

N36192
Lenker
Min side