Skip to main content
Til toppen
Tørkede urter -25% Hair Volume -25% Romega -25% Tilbud på D-vitamin

Vgan Aurora, hasselnøtter, Guarana & ingefær 70g Sjokolade

Varenummer: N35820
EAN: 7090046791461
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Novelty Food
ink. mva.
  • vegansk sjokolade
  • økologisk
  • herlig smak!
Aurora VGAN sjokolade er laget i samarbeid med artisten Aurora! Dette er en økologisk, vegansk "mylk" sjokolade med hakket hasselnøtt, guarana pulver og ingefærpulver. Må prøves, for den er helt nydelig!
Næringsdeklarasjon 100 gram
Energi (kJ/kcal) 2407 / 578
Fett (hvorav mettede fettsyrer) 40 g (245 g)
Karbohydrater (hvorav sukkerarter) 44 g (396 g)
Protein 6,3 g
Salt 0,03 g
   

Ingredienser: Rørsukker*, kakaomasse*, kakaosmør*, kokoskrem*, hasselnøtt* (10%), dehydrert kokosnektar*, kokosnøttpulver*, guaranapulver* (1,5%), ingefærpulver* (0,7 %), solsikkelecitin*, Bourbon vanilje*.

* Fra økologisk jordbruk. Kan inneholde spor av andre nøtter. Kakao: 42% minimum. Inneholder naturlig koffein fra Guarana.

Vgan mylk sjokolade 70g Sjokolade

Mylk sjokolade fra VGAN er en deilig, fløyelsmyk vegansk sjokolade med blant annet kakaosmør og kokosnøttkrem. VGAN sine sjokolader er økologisk, fair trade, vegansk og glutenfri, og Novelty Food fokuserer på bærekraftig og etisk dyrking av råvarene som brukes!

968826
Vgan mørk sjokolade sukkerfri 70g Sjokolade

Sukkerfri mørk sjokolade fra VGAN er en saftig sjokolade med høyt kakaoinnhold – hele 85% kakao! Inneholder søtstoff (Erytritol). VGAN sine sjokolader er økologisk, fair trade, vegansk og glutenfri, og Novelty Food fokuserer på både bærekraftig og etisk dyrking av råvarene som brukes! Med andre ord, sjokolade med skikkelig god samvittighet.

981536
Vgan mørk sjokolade, grapefrukt og chia 70g Sjokolade

VGAN mørk sjokolade med grapefrukt og chia Mørk sjokolade med smak av grapefrukt og chia fra VGAN er en deilig kombinasjon av crunchy og frisk sjokolade som gir en unik smaksopplevelse. VGAN sine sjokolader er økologisk, fair trade, vegansk og glutenfri, og Novelty Food fokuserer på bærekraftig og etisk dyrking av råvarene som brukes! Med andre ord, sjokolade med skikkelig god samvittighet.

852171
Min side