Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vild Nord Collagen Beauty Remedy 300g

Varenummer: N36530
EAN: 5714662001705
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Vild Nord
ink. mva.
 • 30 serveringer
 • Marint kollagen fra villfanget Nord-Atlantisk torsk
 • Vitamin C fra bær
 • smak av blåbær
Collagen Beauty Remedy er en unik blanding av collagen fra villfanget torsk, vitamin C fra fire forskjellige bær og jod fra villhøstet tang. En herlig kollagenblanding som bidrag til den daglige skjønnhetsrutinen. Vitamin C fra acerola, solbær, blåbær og aronia støtter kroppens naturlige produksjon av kollagen, som er viktig for normalt fungerende hud. Vitamin C beskytter også cellene mot oksidativt stress og bidrar til et normalt immunsystem. Jod bidrar til å opprettholde en normal hud bl.a. Hver servering inneholder 7 gram kollagenpeptider og 3 gram bærpulver. Det fine pulveret har en vakker burgunder farge, og en deilig aroma og smak av blåbær. Frist sansene og nyt en skjønnhetsyoghurt eller en deilig lilla smoothie med mandelmelk, sitron og ingefær.

Oppgitt næringsinnhold per 10-100g.

Næringsdeklarasjon  10-100 gram % RI
Energi (kJ/kcal) 152/36-1521/361  
Fett 0-1,5 g  
- herav mettet fett 0 g  
Karbohydrater 1,6-16 g  
- herav sukkerarter 0,8-8,4 g  
Kostfiber 0,8-8,5 g  
Protein 6,4-64 g  
Salt 0,07-0,69 g  
Vitamin C 73-730 mg 91-913%
Jod 43-430 µg 29-287%
     

Ingredienser: Hydrolysert kollagenpulver av torsk (Gadus morhua) 65 %, bærpulver av solbær 11 %, blåbær 11 %, aronia 6 %, acerola 5 % og tang (Ascophyllum nodosum) 2 %.

Kan inneholde spor av skalldyr (krepsedyr og bløtdyr).

 

Anbefalt dagsdose for voksne: 2 måleskjeer (10 g) Vild Nord® COLLAGEN BEAUTY REMEDY tas i 200-300 ml valgfri væske 1 gang daglig.

Det fine pulveret har en vakker burgunder farge, og en deilig aroma og smak av blåbær. Frist sansene og skjem deg selv bort med en skjønnhetsyoghurt eller en deilig lilla smoothie med mandelmelk, sitron og ingefær.

Bruk ditt vild Nord® collagenprodukt som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Holdbarheten til produktet er best før 24 måneder fra produksjonsdatoen i uåpnet emballasje. Produktet skal lagres mørkt, tørt og under 25 grader.

Vildnord® er produsert i Danmark.

 • Marint kollagen fra villfanget Nord-Atlantisk torsk
 • Komplett aminosyreprofil med 9 essensielle aminosyrer
 • Molekylvekt på 3 kDa
 • Lav fettprosent
 • Vitamin C fra fire forskjellige bær beskytter mot oksidativt stress og bidrar til kroppens egen produksjon av kollagen
 •  Jod fra bærekraftig høstet tang - ekstra støtte for vedlikehold av normal hud
 • Herlig smak av blåbær og nydelig burgunder farge
Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder 60 doser / 360g

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er et unikt kosttilskudd for huden som tilfører næringsstoffer til huden innenfra. Et kollagenpulver med hyaluronsyre som et bidrag til dine daglige hudpleierutiner for en skjønnhet innenfra. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker, samt bidrar til følelsen av god fuktighet i huden. Kollagenet er av hydrolysert maritimt kollagenpeptidpulver av type 1. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder inneholder også hyaluronsyre og vitamin C. Pulveret er smaksnøytralt. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for normalt fungerende hud. Kollagen er en viktig strukturell komponent i flere vev i huden, bl.a. bindevev inkludert elastin, som har betydning for hudens fasthet. Vitamin C beskytter også kroppens celler, deriblant hudcellene, mot oksidativt stress forårsaket av frie radikaler.

N36471
Pretty Protein Mix + Collagen 200g

Pretty Protein Mix er en fiks ferdig blanding med kollagen og høyt proteininnhold med alle essensielle aminosyrer. Perfekt for deg som ønsker både en fullverdig vegetabilsk proteinkilde og tilskudd av marint kollagen. Alt i én mix! Enkel å shake ut i all slags drikke, eller smoothie, uten behov for søtning. Deilig smak av vanilje og gojibær!

N35794
Vild Nord Marine Collagen GOLD 225g

Collagen Gold er en unik skjønnhetsblanding fra Vild Nord med kollagen og ekstra støtte for huden fra acerola og villhøstet tang. Tang er naturlig rik på jod som bidrar til å opprettholde normal hud, normal energiomsetning og normal skjolbruskkjertelfunksjon. Tangen i Collagen Gold er høstet på bærekraftig vis i det klareste vannet utenfor kysten av Skottland. Den tørkes ved lav temperatur og mikroinnkapsles ved hjelp av en unik patentert teknologi, slik at den blir smaksnøytral. Den perfekte matchen til Vild Nord collagenet. Collagen Gold inneholder også acerola med et høyt innhold av C-vitamin. Vitamin C er med på å styrke kroppens naturlige dannelse av kollagen. Det smaksnøytrale pulveret røres enkelt ut i væske og gir gode vitaminer og mineraler, akkurat når det passer deg. Prøv pulveret i en deilig iskaffe med espressoshots og mandelmelk.

N36535
Vild Nord Collagen Yellow Blast 300g

Collagen Yellow Blast inneholder marint kollagen fra villfanget torsk sammen med Nordens fiberrike og C-vitaminrike bær. Den fiberrike kollagenblandingen inneholder hele 13 prosent kostfiber fra fire forskjellige bær. Collagen Yellow Blast er for deg som ønsker å støtte din naturlige skjønnhet med kollagen og gi fordøyelsen det beste med naturlige ingredienser. Nyper, tindved, multer og acerola er en av de fremste kildene til vitamin C. Vitamin C støtter normal funksjon av immunsystemet og dannelsen av kollagen, som er viktig for normalt fungerende bein, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodårer.

N36534
Lenker
Min side