Til toppen

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder 60 doser / 360g

Varenummer: N36471
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

  • Skjønnhet innenfra
  • Kollagenpulver med hyaluronsyre og vitamin C
  • Hjelper med å forbedre hudens elastisitet
  • Motvirker synligheten av rynker
  • Fra viltfanget nordatlantisk torsk, fra bæredyktig fiskeri
  • Smaksnøytral

Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er et unikt kosttilskudd for huden som tilfører næringsstoffer til huden innenfra. Et kollagenpulver med hyaluronsyre som et bidrag til dine daglige hudpleierutiner for en skjønnhet innenfra. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder hjelper til med å forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker, samt bidrar til følelsen av god fuktighet i huden. Kollagenet er av hydrolysert maritimt kollagenpeptidpulver av type 1. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder inneholder også hyaluronsyre og vitamin C. Pulveret er smaksnøytralt. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for normalt fungerende hud. Kollagen er en viktig strukturell komponent i flere vev i huden, bl.a. bindevev inkludert elastin, som har betydning for hudens fasthet. Vitamin C beskytter også kroppens celler, deriblant hudcellene, mot oksidativt stress forårsaket av frie radikaler.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1-2 ss (6-12g)

Innhold mengde % av RI
Hydrolysert maritimt kollagenpeptid (Gadus morhua) 5-10 gram -
Hyaluronsyre 20-40 mg -
Acerola frukt ekstrakt (Malpighia glabra L.) 500-1000 mg -
Vitamin C 100-200 mg 125-250%
     
Ingredienser: Hydrolysert kollagen av torsk (Gadus morhua)*/**, acerolafrukt ekstrakt (Malpighia glabra L.), L-askorbinsyre, natriumhyaluronat**.

Kan inneholde spor av krepsdyr og bløtdyr.
* fra EU
** fra utenfor EU

Produsert i Sverige.
 

Bland 1 ss (6 g) pulver med 1,5-2 dl valgfri væske, varm eller kald, 1-2 ganger daglig. Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder er smaksnøytralt og kan røres ut i vann, smoothies, juice eller yoghurt.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.
Anbefales ikke til gravide, ammende eller barn under 11 år, uten i samråd med lege.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

  • Vinner av Costumes Skjønnhetsfavoritter 2021 i kategorien «indre skjønnhet»
  • Glutenfri
  • Laktosefri

Collagain, marint kollagen, 5g x 30 Porsjonsposer

Collagain er et marint kollagen i pulverform. Hver dagspose Collagain inneholder 5 gram lavmolekylært marint kollagen, sammen med C-vitamin og Biotin som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og slimhinner. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og bidrar til normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. Collagain smaker oppfriskende av appelsin og er søtet med stevia.
N34238

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter fra New Nordic kan redusere synligheten av fine linjer og rynker. Collagen Filler™ hjelper med å forbedre hudens fasthet og elastisitet, i tillegg til følelsen av en godt fuktet hud. 1 tablett om dagen gir næringsstoffer til huden, for vakrere hud. Kollagen fra marine kilder er basen til Collagen Filler™, sammen med granateple, tomat og astaxanthin og C-vitamin. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon, samt beskytter cellene mot oksidativt stress. Slik som nedbrytning av celler som bidrar til synlig aldring pga skadelige UV-stråler fra solen og forurensning i luften. Innholdet i en tablett Collagen Filler™ nærer de dype levende lagene av huden, dit vanlige kosmetiske kremer ikke når til. Derfor anbefales det å bruke tabletten som en del av din daglige skjønnhetsrutine.
N36470
Nyhet

Vild Nord Collagen Red Berries 300g

Collagen Red Berries fra Vild Nord har velkjente nordiske bær kombinert med marint kollagen fra bærekraftig fiske. Fire røde bærtyper som acerola, viltvoksende svenske tyttebær, tranebær og rips, er naturlig rike på C-vitamin som støtter normal kollagendannelse i kroppen. Tranebær, tyttebær og rips bidrar i tillegg med kostfiber. Kollagen bidrar til normalt fungerende bein, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodårer.
N36533