Til toppen

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter

Varenummer: N36470
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: New Nordic

ink. mva.

  • kan redusere synligheten av fine linjer og rynker
  • forbedre hudens fasthet og elastisitet
  • Følelsen av en god fuktet hud

Collagen Filler™ One-a-Day 30 tabletter fra New Nordic kan redusere synligheten av fine linjer og rynker. Collagen Filler™ hjelper med å forbedre hudens fasthet og elastisitet, i tillegg til følelsen av en godt fuktet hud. 1 tablett om dagen gir næringsstoffer til huden, for vakrere hud. Kollagen fra marine kilder er basen til Collagen Filler™, sammen med granateple, tomat og astaxanthin og C-vitamin. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon, samt beskytter cellene mot oksidativt stress. Slik som nedbrytning av celler som bidrar til synlig aldring pga skadelige UV-stråler fra solen og forurensning i luften. Innholdet i en tablett Collagen Filler™ nærer de dype levende lagene av huden, dit vanlige kosmetiske kremer ikke når til. Derfor anbefales det å bruke tabletten som en del av din daglige skjønnhetsrutine.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose; 1 tablett.

Innhold mengde % av RI
Vitamin C 108 mg 135%
Kollagen (maritim kilde) 400 mg -

Granatepleekstrakt (Punica granatum, L.)

- standardisert til 40% ellaginsyre

268 mg -
Tomatekstrakt (Lycopersikum aesculentum, L)  120 mg -

Algeekstrakt (Haematococus pluvialis, Flotou.)

- standardisert til 2% astaxantin

136 mg -
Hveteekstrakt (Triticum aestivum, L.)
(10% ceramider)
120 mg -
     
Ingredienser: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), kollagen (fisk), Granatepleekstrakt (Punica granatum L.), algeekstrakt (Haematococcus pluvialis Flotow.), tomatekstrakt (Lycopersicum esculentum L.), hveteceramidekstrakt (Triticum aestivum L.), L-askorbinsyre, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, glyserin), fargestoff (rødbete-rød, karamell), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), svart pepper (Piper nigrum L.).

Dette produktet inneholder ingredienser fra både EU og fra utenfor EU
 

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med måltid.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil.
Anbefales ikke til gravide, ammende ellers barn under 14 år, uten i samråd med lege. Oppbevares tilgjengelig for barn.

  • Antioksidanten Astaxanthin i Collagen Filler™ utvinnes fra alger.
  • Granateple inneholder en rekke naturlige substanser, herav ellaginsyre. Granateplene i disse tablettene er ekstrahert, og uvirksom cellulose er fjernet.
  • Tomat er naturlig rik på lykopen. En av tomatensfruktens egne, potente antioksidanter.

Collagain, marint kollagen, 5g x 30 Porsjonsposer

Collagain er et marint kollagen i pulverform. Hver dagspose Collagain inneholder 5 gram lavmolekylært marint kollagen, sammen med C-vitamin og Biotin som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og slimhinner. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og bidrar til normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. Collagain smaker oppfriskende av appelsin og er søtet med stevia.
N34238

Skin Care Collagen filler 60 Tabletter

Skin Care™ Collagen Filler er en hudpleietablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Tablettene er et supplement til din daglige skjønnhetsrutine. Tilskuddet påvirker hudens vitalitet i dermislaget hvor kollagen og elastiske fibre samt kjertler og kar danner en aktiv fuktighetsbevarende, spenstig og solbeskyttende fin hud. Skin Care™ Collagen Filler er basert på marint kollagen som ligner det kollagenet som naturlig finnes i dermis. I tillegg inneholder tablettene granateple, tomat, astaxanthin fra algeekstrakt.
930490