Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vild Nord Collagen Green Boost 300g

Varenummer: N36531
EAN: 5714662001712
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Vild Nord
ink. mva.
  • 30 serveringer
  • Kollagen + kostfiber fra grønnkål + tang + Acerola 
  • Marint kollagen fra villfanget Nord-Atlantisk torsk
Collagen Green Boost fra Vild Nord er for deg som vil ta vare på huden din med kollagen, og en grønnere livsstil med de rene ingrediensene fra Norden. Collagen Green Boost har kollagen med et høyt proteininnhold vitamin C fra acerola, jod fra villhøstet tang og kostfiber fra økologisk grønnkål. En grønn, daglig skjønnhetsrutine. C-vitamin styrker kroppens naturlige dannelse av kollagen.

Oppgitt næringsinnhold per 10-100g.

Næringsdeklarasjon  10-100 gram % RI
Energi (kJ/kcal) 147/35 - 1468/350  
Fett 0 - 2,4 g  
- herav mettet fett 0 g  
Karbohydrater 0,7 - 7,1 g  
- herav sukkerarter 0 - 3,4 g  
Kostfiber 1,4 - 14 g  
Protein 6,9 - 69 g  
Salt 0,07 - 0,71 g  
Vitamin C 81 - 810 mg 101 - 1013%
Jod 43 - 430 mcg 29 - 287%
Vitamin K 33 - 330 mcg 22 - 220%
     

Ingredienser: Hydrolysert kollagenpulver (Gadus Marhua) av torsk 65 %, økologisk grønnkålpulver 29 %, acerolapulver 5 % og tang (Ascophyllum Nodosum) 2 %, maltodekstrin. De økologiske ingrediensene utgjør 29 % av landbruksingrediensene..

Kan inneholde spor av skalldyr (krepsedyr og bløtdyr).

 

Anbefalt daglig dose for voksne: 2 måleskjeer (10 g) Vild Nord® COLLAGEN GREEN BOOST blandes i 200-300 ml valgfri væske 1 gang daglig.
Blandingen har en frisk smak av grønnkål og blandes lett ut i vann eller grønne smoothies. Start dagen med en næringsrik grønn og skjønn kollagendrikk.

Bruk ditt vild Nord® collagenprodukt som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Holdbarheten til produktet er best før 24 måneder fra produksjonsdatoen i uåpnet emballasje. Produktet skal lagres mørkt, tørt og under 25 grader. Etter åpning kan produktet med fordel lagres under 20 grader.

Vildnord® er produsert i Danmark.

  • Komplett aminosyreprofil med 9 essensielle aminosyrer
  • Molekylvekt på 3 kDa
  • Lav fettprosent og høyt proteininnhold
  • Vitamin C fra acerola beskytter mot oksidativt stress og bidrar til kroppens egen produksjon av collagen
  • Jod fra bærekraftig høstet tang - ekstra støtte for metabolisme og vedlikehold av normal hud
  • Kostfiber og vitaminer fra økologisk grønnkål
  • Vakker grønnfarge og mild smak av grønnkål
Vild Nord Collagen Yellow Blast 300g

Collagen Yellow Blast inneholder marint kollagen fra villfanget torsk sammen med Nordens fiberrike og C-vitaminrike bær. Den fiberrike kollagenblandingen inneholder hele 13 prosent kostfiber fra fire forskjellige bær. Collagen Yellow Blast er for deg som ønsker å støtte din naturlige skjønnhet med kollagen og gi fordøyelsen det beste med naturlige ingredienser. Nyper, tindved, multer og acerola er en av de fremste kildene til vitamin C. Vitamin C støtter normal funksjon av immunsystemet og dannelsen av kollagen, som er viktig for normalt fungerende bein, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodårer.

N36534
Vild Nord Collagen Red Berries 300g

Collagen Red Berries fra Vild Nord har velkjente nordiske bær kombinert med marint kollagen fra bærekraftig fiske. Fire røde bærtyper som acerola, viltvoksende svenske tyttebær, tranebær og rips, er naturlig rike på C-vitamin som støtter normal kollagendannelse i kroppen. Tranebær, tyttebær og rips bidrar i tillegg med kostfiber. Kollagen bidrar til normalt fungerende bein, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodårer.

N36533
Vild Nord Lemon Marine Collagen 225g

Vild Nord sitt Lemon Marine Collagen er et proteinrikt kollagentilskudd til en aktiv livsstil. Et kollagentilskudd perfekt for deg som ønsker å bygge og opprettholde en sterk og fleksibel kropp med protein. Pulveret består av 89% protein, og passer dermed godt i forbindelse med trening. Protein er kjent for å bidra til økt muskelmasse og vedlikehold av normale knokler. Vild Nord Collagenpulveret er utvunnet fra villfanget torsk og inneholder 20 aminosyrer. Kollagenet brytes ned gjennom en hydrolyseprosess, og blir brutt ned til collagenpeptider med en molekylvekt på 3 kDa (kilodalton). Dette for et hurtig opptak i kroppen. Lemon Marine Collagen smaker godt i et glass vann eller en proteinshake, og har en naturlig og søt sitronaroma.

N36526
Lenker
Min side