Til toppen

Vild Nord Collagen Yellow Blast 300g

Varenummer: N36534
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Vild Nord

ink. mva.

  • 30 serveringer
  • Marint kollagen fra villfanget Nord-Atlantisk torsk
  • Fiberrike bær for god fordøyelse

Collagen Yellow Blast inneholder marint kollagen fra villfanget torsk sammen med Nordens fiberrike og C-vitaminrike bær. Den fiberrike kollagenblandingen inneholder hele 13 prosent kostfiber fra fire forskjellige bær. Collagen Yellow Blast er for deg som ønsker å støtte din naturlige skjønnhet med kollagen og gi fordøyelsen det beste med naturlige ingredienser. Nyper, tindved, multer og acerola er en av de fremste kildene til vitamin C. Vitamin C støtter normal funksjon av immunsystemet og dannelsen av kollagen, som er viktig for normalt fungerende bein, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodårer.

Oppgitt næringsinnhold per 10-100g.

Næringsdeklarasjon  10-100 gram % RI
Energi (kJ/kcal) 156/37-1560/365  
Fett 0-3,8 g  
- herav mettet fett 0 g  
Karbohydrater 1,3-13 g  
- herav sukkerarter 0-5,1 g  
Kostfiber 1,3-13 g  
Protein 6,6-66 g  
Salt 0,07-0,68 g  
Vitamin C 80-800 mg 100-1000%
     

Ingredienser: Hydrolysert kollagenpulver av torsk (Gadus morhua) 67 %, bærpulver av nyper 15 %, tindved/havtorn 13 %, multebær 1 % og acerola 5 %.

Kan inneholde spor av skalldyr (krepsedyr og bløtdyr).

 

Anbefalt dagsdose for voksne: 2 måleskjeer (10.000 mg) Vild Nord® COLLAGEN YELLOW BLAST tas i 200-300 ml valgfri væske 1-2 ganger daglig.

Kollagenet løses lett opp i væske. Pulveret har en karakteristisk aroma og smak av tindved, sammen med en vakker gul farge.

Bruk ditt vild Nord® collagenprodukt som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Holdbarheten til produktet er best før 24 måneder fra produksjonsdatoen i uåpnet emballasje. Produktet skal lagres mørkt, tørt og under 25 grader.

Vildnord® er produsert i Danmark.

 

  • Komplett aminosyreprofil med 9 essensielle aminosyrer
  • Molekylvekt på 3 kDa
  • Sunt kostfiber fra nordiske bær
  • Lav fettprosent
  • Naturlig vitamin C fra bærpulver bidrar til kroppens egen produksjon av kollagen
  • Løses lett opp i væske
  • Deilig gulfarge og en herlig smak av tindved

Collagain, marint kollagen, 5g x 30 Porsjonsposer

Collagain er et marint kollagen i pulverform. Hver dagspose Collagain inneholder 5 gram lavmolekylært marint kollagen, sammen med C-vitamin og Biotin som bidrar til å opprettholde normal hud, hår og slimhinner. C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og bidrar til normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. Collagain smaker oppfriskende av appelsin og er søtet med stevia.
N34238

Marine Collagen + vitamin C, jordbær 150g Pulver

Marint Kollagen av type 1 fra Seagarden. Produsert av fiskeskinn fra torsk. Marint kollagen har et høyt proteininnhold, noe som bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse. Produktet er tilsatt acerola, en naturlig kilde til vitamin C. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon. Ideelt kosttilskudd for hud, hår, negler, bindevev og blodårer. Med en deilig smak av jordbær og rabarbara. Inneholder søtstoff (fra stevia).
N35459
Nyhet

Vild Nord Collagen Red Berries 300g

Collagen Red Berries fra Vild Nord har velkjente nordiske bær kombinert med marint kollagen fra bærekraftig fiske. Fire røde bærtyper som acerola, viltvoksende svenske tyttebær, tranebær og rips, er naturlig rike på C-vitamin som støtter normal kollagendannelse i kroppen. Tranebær, tyttebær og rips bidrar i tillegg med kostfiber. Kollagen bidrar til normalt fungerende bein, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og blodårer.
N36533