Til toppen

Vild Nord Immune Probio 30 porsjonsposer

Varenummer: N36539
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Vild Nord

ink. mva.

  • Levende melkesyrebakterier 
  • Deilig smak med pulver som smelter på tungen
  • Ikke behov for vann
  • Pro- og prebiotika + C-vitamin
  • Vegansk

Immune Probiotika fra Vild Nord er et kosttilskudd for de som ønsker en lettvint måte å støtte immunforsvaret. En porsjonspose med pulver løser seg lett opp på tungen, og smaker godt. Hver stick inneholder 9 milliarder levende melkesyrebakterier fra to veldokumenterte bakteriestammer: BB536 og BIFOLAC™12. I tillegg inneholder hver porsjonspose to forskjellige typer ufordøyelige fibre som gir næring til melkesyrebakteriene, slik at du får mest mulig ut av ditt probiotikatilskudd. IMMUNE inneholder også 30 mg vitamin C, noe som bidrar til normal funksjon av immunsystemet, samt bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Pulveret inneholder naturlige smaks- og søtningsmidler.

Oppgitt innhold per døgndose 1 stick/porsjonspose:

Innhold mengde % RI
Vitamin C 30 mg 38%
FOS (Fruktoligosakkarider) 40 mg -
Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC GG    
Bifidobacterium animalis ssp lactis Bifolac12    
     
Ingredienser: Fyllstoffer (xylitol og erytritol), fruktooligosakkarider( sukkerroer), askorbinsyre (L-askorbinsyre), aroma (sitron), antioksidant (sitronsyre), frysetørket bakteriekulturer Av Lactobacillus rhamnosus BIFOLAC™GG og B. animalis ssp lactis BL-04, bindemiddel (natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmidler (mono-og diglyserider av fettsyrer, silisiumoksid, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (magnesiumoksid)  

Anbefalt døgndose: 1 porsjonspose per dag.
Sticken åpnes og innholdet helles direkte i munnen. Det er ikke behov for væske. Pulveret løses direkte på tungen med en fin sitrus smak og etterlater ingen ettersmak. Så enkelt og deilig at det er vanskelig å glemme sine daglige probiotika.

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. 
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Melkesyrebakterier er forskjellige bakterierarter som naturlig forekommer i tarmfloraen, der de beskytter mot skadelige bakterier, bidrar til å opprettholde normal fordøyelse og utnytter næringsstoffene vi får gjennom kostholdet vårt. Melkesyreabkterier går også under navnet probiotika.