Til toppen

Vitamin D3 dråper (sitronsmak) 30ml

Varenummer: N32521
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Merke: Midsona,

ink. mva.

Flytende D-vitamin tilskudd for alle med sitronsmak. Inneholder 5 mikrogram per dråpe. Solskinnsvitaminet D-vitamin øker utnyttelsen av kalsium i hele kroppen, fremmer et sunt hjerte- og karsystem, er godt for skjelett og muskler og viktig for immunforsvaret. Enkel dosering: drypp ønsket mengde rett i munnen.

Oppgitt innhold per dagsdose; 2-16 dråper.

Innhold mengde % av RI
Vitamin D3 10-80 mcg (400-3200 IE/IU) 200-1600%
     
Ingredienser: MCT olje (mellomlange triglyserider fra kokosolje), naturlig aroma (sitronolje), kolekalsiferol (vitamin D3 fra lanolin), søtstoff (steviolglykosider), emulgator (soyalecitin).

Anbefalt døgndose: Ristes før bruk og dryppes rett i munnen eller i drikke.
Fra 1 år: 2-3 dråper. Fra 11 år: inntil 8 dråper. Fra 18 år: inntil 16 dråper

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold og sunn livsstil.

Oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

 

BetterYou D3000 Vitamin D Oral Spray 15ml

Better You Vitamin D Spray inneholder en spesialformula som gir tilskudd av vitamin D3 direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og tas opp hurtig. Sprayform er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon, normal muskelfunksjon og til å opprettholde normal benstruktur.
N35869

BetterYou D3000+K2 Vitamin D+K2 Oral Spray 12ml

Better You Vitamin D + K2 Spray inneholder en spesialformula som gir tilskudd av vitamin D3 og K2 direkte i munnen. De små dråpene absorberes raskt og tas opp hurtig. Sprayform er et praktisk alternativ til tabletter og kapsler. Vitamin D bidrar til immunsystemets og musklenes normale funksjon. Vitamin K bidrar til normal blodlevring, samt til å opprettholde normal benstruktur sammen med Vitamin D.
N35870

D-Vitamin BioMulsion® Nutrisorb® 15ml

Flytende D-vitamin BioMulsion Nutrisorb fra BioCare er et høykonsentrert vitamin D-tilskudd som er emulgert for maksimal absorpsjon og biotilgjengelighet. 1 liten dråpe gir hele 25 µg (1000iu) vitamin D3, og har en behagelig sitronsmak. Vitamin D er essensielt for helsen, og bidrar blant annet til normale kalsiumnivåer i kroppen, normal muskelfunksjon, bein og tenner, samt immunforsvarets normale funksjon. Med ca.370 små dråper i flasken, er dette produktet særdeles drøyt og økonomisk i bruk!
N35578