Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Vivomixx 450 Milliarder bakterier 30 x 4,4g sachet

Varenummer: N33782
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd
Lagring: KJØL
Merke: MENDES S.A
ink. mva.
Økonomipakning. Vivomixx® er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige stammer av levende melkesyre- og bifidobakterier. Vivomixx® bidrar til å opprettholde tarmflorabalansen. Den er glutenfri og inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer eller syntetiske søtningsmidler.

 

Ingredienser mengde
Streptococcus thermophilus DSM 24731, bifidobacteria (B. breve DSM 24732, B. longum DSM 24736, B. infantis DSM 24737) lactobacilli (L. acidophilus DSM 24735, L. plantarum DSM 24730, L. paracasei DSM 24733, L. delbrueckii subsp. bulgaricus DSM 24734). 450 milliarder bakterier pr. pose.
   

 

Anbefalt daglig inntak er 1-2 poser.
Bland poseinnholdet i vann, yoghurt, eller annen kald ikke kullsyreholdig drikkevare eller mat, og innta umiddelbart.

Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Vivomixx® er kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for en variert kost og en sunn livsstil.


Oppbevares i kjøleskap (+2-8°C) og utilgjengelig for barn. Vivomixx inneholder levende bakterier som er følsomme for varme, dermed anbefales det å oppbevare produktet i kjøleskap og beskyttet mot lys. Produktet kan likevel oppbevares i romtemperatur (maksimum +25°C) i opptil én uke. Unngå høye temperaturer.

Vivomixx 112 Milliarder bakterier 10 Kapsler

Vivomixx® er et kosttilskudd som inneholder en kombinasjon av 8 forskjellige stammer av levende melkesyre- og bifidobakterier. Vivomixx® bidrar til å opprettholde tarmflorabalansen. Den er glutenfri og inneholder ikke konserveringsmidler, fargestoffer eller syntetiske søtningsmidler.

N33414
Sivomixx 200 milliarder bakterier, 30 x 1,5g sachet

Sivomixx er et kosttilskudd med en unik blanding av levende melkesyrebakterier og andre probiotiske arter. Hver porsjonspose Sivomixx inneholder hele 200 milliarder levende melkesyrebakterier. Sivomixx kan brukes over lengre tid, også samtidig med medisinsk behandling for kroniske problemer i mage-tarmkanalen. Sivomixx kan også brukes i kortere perioder ved forbigående problemer som dårlig fordøyelse, oppblåsthet eller reisemage.

N36549
Lenker
Min side