Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Weleda Regenerating Body Butter 150ml

Varenummer: N36888
EAN: 4001638579926
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda hudpleie
ink. mva.
  • Antioksidativ effekt som forhindrer for tidlig aldring
  • Centella asiatica aktiverer kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet
  • Gir intens fuktighet
  • Absorberes raskt
  •  
Weleda Regenerating Body Butter gjør huden fastere og forbedrer elastisiteten. Moden hud fornyes med et antioksidantrikt ekstrakt av granateple og centella asiatica, og en cellefornyende formel. Centella asiatica aktiverer kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet. Kroppskremen inneholder økologisk sheasmør som etterlater huden gjenfuktet i 12 timer. Body butteret absorberes lett og man kan ta på klær umiddelbart etter påføring. Den omfavnende naturlige duften gir litt ekstra velvære hver dag. Dermatologisk testet for hudtoleranse.

Ingredienser:
Water (Aqua), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Stearic Acid, Pentylene Glycol, Palmitic Acid, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Punica Granatum Seed Oil, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Betaine, Xanthan Gum, Carrageenan, Lactic Acid, Sodium Stearoyl Gluatamate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)*,  Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*,  Citral*,  Coumarin*.

* = Fra naturlige eteriske oljer

Bruk:
Masser inn kremen to ganger daglig og la det smelte inn i huden. Kremen er non-greasy og absorberes raskt, slik at du kan ta på klær umiddelbart etter påføring

Granateplefrøolje Punica Granatum
Den gule til rødligfargede, relativt tyktflytende granateplefrøoljen er en av de aktive ingrediensene. Den er rik på den sjeldne punicinsyren, en umettet fettsyre. Denne dyrebare vegetabilske oljen har antioksidantegenskaper, fremmer regenerering og er godt egnet for tørr, aldrende og stresset hud.

Hydrolysert Lepidium Meyenii rot 
Maca-peptider er avledet fra macarot gjennom en bioenzymatisk prosess. De støtter cellefornyelse, reduserer rynker og forbedrer hudens naturlige utstråling.

Olivenbladekstrakt Olea Europeae
Ekstraktet fra olivenbladene er spesielt preget av polyfenolene det inneholder. Derfor har olivenbladekstrakter antioksidanter og hudberoligende egenskaper på huden.

Skin Food Body Butter 150ml

Skin Food Body Butter er en naturlig og næringsrik kroppskrem som virker harmoniserende på huden og gjør den myk og smidig. Skin Food produseres etter samme oppskrift i dag som for 80 år siden med økologiske planteekstrakter fra stemorsblomst, kamille og calendula (ringblomst) i en base av solsikkeolje og sheasmør. Kremen kan brukes av alle og anbefales spesielt til ømfintlig og tørr hud. En naturlig basiskrem for hele familien. Kremen nærmest smelter på huden og etterlater den silkemyk og beskyttet. 

N35087
BetterYou Magnesium Body Butter 200ml

Better You Magnesium Body Butter er en konsentrert og rik magnesiumkrem med magnesiumklorid og sinkoksid som tas opp via huden. Produktet brukes som kroppskrem og egner seg godt for sensitiv og ekstra tørr hud som lett får utslett. Opptak av magnesium via huden er en enkel og vitenskapelig bevist metode for å tilføre magnesium til muskulaturen. 5 ml gir minimum 75 mg magnesium. Produktet er dermatologisk testet, vegansk og trygt for gravide og barn. Magnesium medvirker i minst 325 kjemiske reaksjoner i kroppen og støtter blant annet kalsiumopptak, vedlikehold av beinstruktur og tenner, samt normalt nervesystem og psykologisk funksjon. Magnesium er spesielt viktig for normal muskelfunksjon. Kremen er rik på mykgjørende og fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør, solsikkeolje og kokosolje. Ekstra sink og E-vitamin gjør produktet egnet for tørr, rød og sår hud.

N36136
Regenerating Body Cream 150ml

Regenererende Body Lotion fra Dr. Hauschka som stimulerer huden til å fornye seg selv, og gjør at huden føles glatt og fast. Kroppslotionen sørger for å skjemme bort sansene med sin herlige duft av roser og appelsiner på en base av edle tresorter og vanilje. Tilpasset krevende og moden hud.

N33880
Lenker
Min side