Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm 75ml

Varenummer: N36883
EAN: 4001638580267
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk
Merke: Weleda hudpleie
ink. mva.
  • Effektiv rensing og næring
  • Ansiktsrensen bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse
  • Fjerner makeup og urenheter grundig
  • Gir en ren og myk hud
  • Kan brukes som en næringsrik ansiktsmaske
Weleda Skin Food Nourishing Cleansing Balm er en super ansiktsrens som også nærer huden. Fjern makeup effektivt med denne unike oil-to-milk formelen, og oppnå en ren og silkeaktig hud. Gi huden din daglig næring fra naturens side. Weleda sin nærende rensende balsam fjerner vannløselig sminke og forurensninger på huden. Den unike formelen transformeres til melkeaktig konsistens når den kommer i kontakt med vann. Rensebalmen er beriket med solsikkeolje som styrker hudens naturlige barriere, etterlater den myk og sunn.

Ingredienser: Helianthus Annuus (solsikke) Oil, Glycerin, Isoamyl Laurate, Water (Aqua), Sucrose Stearate, Fragrance (Parfyme)*, Viola Tricolor (stemorsblomst) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Alcohol, Pentylene Glycol, Limonene*,  Linalool*,  Benzyl Benzoate *, Geraniol*, Citral*


* = Fra naturlige eteriske oljer

Bruksanvisning:

  1. Påfør rensende balsam med lette bevegelser på tørr hud i ansiktet, på halsen og dekolletéen.
  2. Tilsett lunkent vann og masser til det dannes en melkeaktig konsistens.
  3. Skyll grundig av.

Du kan også bruke den som en næringsrik ansiktsmaske: Påfør et tynt lag på tørr hud, la virke i 10 minutter, tilsett vann og skyll av. Unngå øyeområdet.

Cleansing Cream (Ansiktsrensekrem) 50ml

En mild rens med Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem morgen og kveld er et godt grunnlag for en vellykket hudpleie. Uttrekk av legeplanter som for eksempel calendula (ringblomst), kamille, perikum og rundbelg virker oppstrammende og oppfriskende. Ansiktsrensekrem minsker porene, fremmer utskillelsen av avfallsstoffer og gir et velpleid utseende. Aktive bestanddeler av mandelolje og mandelkjerner opprettholder hudens naturlige pH-balanse. For en ren og frisk hud påfør Dr.Hauschka Ansiktsrensekrem morgen og kveld. 

N18587
Sensitive soothing Cleansing lotion 75ml

Sensitive soothing Cleansing lotion fra anerkjente Weleda er en ekstra mild rengjøringslotion for sensitiv hud, og hud i ubalanse. Fjerner urenheter uten å tørke ut eller irritere huden. Masseres inn i huden morgen og kveld og skylles av med vann. Trenger ikke følges opp av ansiktsvann.

N21766
Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm 100ml

Pure & Natural™ Cleansing Balm er en dyptrensende balm som skånsomt fjerner makeup og urenheter, og etterlater huden frisk og ren. Rensebalmen er basert på tindved/hagtorn og astaxantin. For et best mulig resultat anbefales det å kombinere denne balmen med kosttilskuddet Skin Care™ Collagen Filler. Fjerner sminke og urenheter. Etterlater huden frisk og ren. Fukter, nærer og gjør huden myk. For normal til tørr hud.

N35574
Lenker
Min side