Skip to main content
Til toppen
Gratis frakt fra 499,-

Yogi Tea Christmas tea / Julete

Varenummer: N36363
EAN: 4012824404212
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Mat
Merke: Yogi Tea
ink. mva.
  • Kanel, stjerneanis og honningbusk
  • En kjent og kjær smak av jul
  • Populær vertinnegave eller julegave
Juleteen fra Yogi Tea er den perfekte teen for en vidunderlig adventstid! Trekk deg en nydelig varm kopp med julete med en ayurvedisk blanding av kanel, stjerneanis og honningbusk og kos deg med ventetiden frem mot jul. Christmas Tea er en te for alle som føler seg takknemlige.

Rooibos*, kanel*, lakrisrot*, koriander*, honningbusk*, appelsinskall*, kryddernellik*, sort pepper*, anis*, tørket sitronjuice*, stjerneanis*, kardemomme*, ristet sikori*, lime*, appelsinolje*, kanelolje*.
*økologisk

Hell 250ml kokende vann over teposen og la den trekke i ca. 5-7 minutter (noe lenger for kraftigere smak).

Julesnaps 25g Krydderier

Julesnaps fra Natur Drogeriet er en av julens deilige krydderblandinger, og i denne lille posen har du alt du trenger for å lage den tradisjonelle julesnapsen. Krydderet kan også brukes til å trekke te, så her er det muligeter for enhver smak! 

N31390
Yogi Tea Sweet Chai økologisk 17 teposer

Sweet Chai fra Yogi Tea er myk, søt og tilfredsstillende. En ayurvedisk urteteblanding med en fin balansert skarphet av pepper og ingefær, med sødme fra anis og fennikel.

N35978
Yogi Tea Classic økologisk 17 teposer

Yogi Tea Classic er teen som historien til YOGI TEA begynte med. En god klassiker med blanding av søt kanel, kardemomme, krydret ingefær, nellik og pepper. Kombinasjonen som inspirerte generasjoner av yogier og merket YOGI TEA®, og er grunnsteinen for mangfoldet av de ayurvediske teblandingene i serien. Anbefaler å drikke teen med valgfri søtning og melk/plantedrikk.

N35969
Julegløgg 100g Økologisk

Deilig økologisk julegløgg som må prøves! Blandingen av de velkjente julekrydderne er tilsatt blåbær og tranebær, som gir en herlig smaksopplevelse. I tillegg er bærene og krydderne økologiske. Blandingen lukter fantastisk og smaker himmelsk, perfekt for å komme i julestemning.

N35895
Lenker
Min side