Til toppen

Z skin repair special shampo 125ML

Varenummer: 914948
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosmetikk

ink. mva.

Z Skin Repair Shampo en fuktighetsbevarende shampo for hår og hodebunn, shampoen er tilsatt kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle - naturlige ingredienser som gjør godt for hår og vanskelig hodebunn.

Ingrediensermengde% av RI
Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoamphodiacetat, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Gelatin, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, PEG-7 Glyseryl Cocoate, Polysorbate 80, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Allantoin, Caprylyl Glycol, Mentha Piperita Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Equiseturn Arvense Extract, Humulus Lupulus Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Extrac
Z Skin Repair Shampoo bør brukes sammen med Z Skin Repair Scalp Lotion Spray mot vanskelig hodebunn.
Z Skin Repair Shampo er et av produktene i serien som har fått en ny og forbedret resept. Konsistensen er forbedret og shampoen har høyere viskositet, dvs. at den er mer tyktflytende og virker drøyere.Shampoen er den første i verden som tar i bruk det patentsøkte fuktighetsprinsippetSmids for å bevare fuktighet i hår og hodebunn og inneholder det patenterte enzymet Zonase. For å få maksimal effekt bør shampoen masseres inn i håret og hodebunnen og få virke i 4 til 6 minutter før den skylles ut.Inneholder ikke fargestoff, parabener og parfyme.