Til toppen

Acerola Økologisk 100g Pulver

Varenummer: N35045
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

Økologisk Acerola-pulver med 17% C-vitamin. Den lille Acerola-frukten er rød og ligner et kirsebær, men den er mer syrlig. Mennesker er ikke i stand til å danne C-vitamin i kroppen, og det må tilføres via mat. C-vitamin er vannoppløselig, noe som betyr at overskuddet utskilles fra kroppen i urinen. Tilsetting av økologisk maltodekstrin og økt filtrering, gjør smaken på Acerola-pulveret nøytral og fargen er svakt gulaktig.
Oppgitt innhold for 1 gram pulver
Ingrediensermengde% av RI
Acerolafruktsaftkonsentrat* (Malpighia glabra L.), maltodekstrin*. *= økologisk dyrket
C-vitamin per gram pulver170 mg213%
Anbefalt døgndose: 1/2-1 ts (1-2 gram) pulver tilsvarende 170 - 340 mg vitamin C. Drysses på mat eller røres ut i væske og inntas umiddelbart.

Døgndosen av Vitamin C bør ikke overskride følgende mengder:
Små barn 1-3 år: 230 mg
Barn 3-11 år: 477 mg
Unge 11-18 år: 955 mg
Voksne over 18 år: 1000 mg

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunt kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.
C-vitamin bidrar til:- å opprettholde immunsystemets normale funksjon, også under og etter intens fysisk trening.- normal energiomsetning.- normal kollagendannelse, som har betydning for blodkarene, benstruktur og brusk, tenner og tannkjøtt, samt hud og bindevev.- nervesystemets normale funksjon.- normal psykologisk funksjon.- å beskytte cellene mot oksidativt stress.- å redusere tretthet og utmattelse.- å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E.- økt opptak av jern.