Til toppen

Agnus castus 90 Vegkapsler

Varenummer: N35397
Lagerbeholdning:
Klassifisering: Kosttilskudd

ink. mva.

NYHET som kosttilskudd!

Agnus Castus bidrar til kvinnelig hormonbalanse og hjelper til med å opprettholde fysiologisk velvære i menstruasjonssyklusen. Urten brukes derfor i forhold til PMS for å føle seg bedre før og under menstruasjonen. Urten bidrar også til balanse i overgangsalderen, og reduserer plager i forbindelse med denne fasen. 

Kjært barn har mange navn: Munkepepper, vitex, kyskhetstre, abrahamsstrå og agnocasto. Planten er en løvfellende busk med bær fra Middelhavslandene, og på latin heter den Vitex Agnus Castus. Hele planten dufter aromatisk, men det er bærene som brukes.

Oppgitt innhold per anbefalt døgndose 1 kapsel

Innhold mengde
Pulver og ekstrakt av kyskhetstrebær/munkepepper tilsvarende 400 mg bær
   
Ingredienser: Kyskhetstrebærpulver (Vitex agnus-castus L.), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel), tapiokastivelse, kyskhetstrebærekstrakt (Vitex agnus-castus L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer).

Anbefalt døgndose: 1 kapsel inntas hver morgen på tom mage. 

Døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide og barn uten i samråd med lege. Rådfør deg med lege før bruk om du bruker følgende legemidler: progesteron og p-piller, samt hormonerstatningsterapi (HRT).

Oppbevares utilgjengelig for barn.